Tek Resim Yorumsuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xhacker.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xhacker.

Katılımcı Üye
123dl9.jpg

aynen bende korkut 38 ve sivas_58 katılıyorum. allah belalarını versin. şu anda hayatta değillerse bile cehennemden çıkmak nasip olmasın inş.

bence o kadar kızmayın onlara bunun yapılan yer yüzde 100 müslüman ülke ve şeriat sistemi ile yönetilen ve şeriat sisteminde ceza biçimi türkiyenin yüzde48 i bu sistemi istiyor bu resme ben şunu demek istiyorum şeriat ile ülke yönetilseydi mustafa kemal atatürk cumhuriyeti kesinlikle kurmazdı

Allah belalarını versin hepsinin,Öbür tarafta hesapları sorulacak nasılsa ! Herşeyden kaçabilirler ama ölüm ve Allah'tan Asla!!...

serefsızler bı bok yaptıklarını sanıyolar ama bunu yaparken emınım amaclarının ne oldugunu bılmıyolardır

allah belanızı wersin a.q bunların alayını toplayıp yakmak lasım

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.