Telefon Numarasının Sahibini Bulmak?

celebi16

Yeni üye
23 Nis 2022
1
0
Merhaba, birisi sürekli telefondan arayıp rahatsız ediyor sonra kapatıyor. Bu kişinin kim olduğunu bulmak için ne yapabilirim?
 

DarkDaysss

Yeni üye
29 Kas 2022
30
12
Merhaba, birisi sürekli telefondan arayıp rahatsız ediyor sonra kapatıyor. Bu kişinin kim olduğunu bulmak için ne yapabilirim?
yasal yollarla hakkını aramak istiyorsan kişiyi polise verebilir ve hukuki işlem başlatabilirsin ancak kişi +90 no kullanmıyor olabilir bu durumda polislerimizin ne kadar tecrübeli ve bu konuda ne kadar yeterli olacaklarını bilemiyorum aklına takılan bişi olursa yazabilirsin iyi forumlar
 

CEPATR

Katılımcı Üye
Telefon numarısı üstüne biraz araştırma yaparak, telefonun üstüne sosyal medya hesabı var mı yok mu onu öğren.
Varsa yeni bir sosyal medya hesabı aç ve telefonda ki kişileri eşitle de, ondan sonra o kişiyi bulabilirsin, tabi ki numarasının üstüne sosyal medya hesabı kayıtlı ise.

İYİ FORUMLAR.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.