GNU/Linux Telefon Onayına Düşmeden Kali Linux'la Gmail Hesabı Açılır mı?

noktalıvirgül

Deneyimli Moderatör
17 Kas 2020
910
492
MErhaba sorunuzla ilgili eklediğim forumumuzdaki bağlantıda birkaç tavsiye bulunuyor.
İyi forumlar..
 

illerin beyi

Katılımcı Üye
2 Mar 2021
971
92
Linux ile veya Kali Linuxla numara onayına düşmeden gmailler açılabilir mi?
Bu konuyu burada çözüyorum,

Google her gün yani tam 24 saatte bir gmail açmanıza izin verir her gün bir gmail açabilirsiniz açamadıysanız o 24 saat içinde ara sıra uçak moduna alın 1 saat filan bekletin daha sonra açabileceksinizdir eğer açamazsanız parallel space adlı uygulamayı indirip açın daha sonra bir uygulamanın gerektiğini söyleyecektir o uygulamayı yükleyiniz sonra tarayıcıyı klonlayınız ve giriniz daha sonra açabileceksiniz
İyi günler dilerim...
 
27 Nis 2019
68
9
Linux ile veya Kali Linuxla numara onayına düşmeden gmailler açılabilir mi?
Linux la değil herhangi bir işletim sistemi ile de yapabilirsin. şöyle ki google bunun için bir güvenlik önlemi aldı numara doğrulamasına düşmeden 1 hafta içerisinde ( tahmini veriler ) sadece 3 kez hesap açabiliyorsun sonrasında numara doğrulaması istiyor instagramdada aynı sistem var eposta ve telefon numarası istemeden belirli sayıda hesap açabiliyorsun.
 

Darkpaw

Katılımcı Üye
10 Ağu 2011
386
5
Dubai
Teşekkürler cevaplar için. Ardı ardına sınırsız şekilde açabilenler var. Google burda nasıl bir algoritma kullanıyor da algılıyor? Sıfır bir işletim sisteminde googlela bir bağlantı kurmadan (hesaba girmeden, gps açmadan vs.) user agent ve ip değişimiyle sağlanamaz mı?

Mac alabiliyor mu? Hangi bilgileri alıyor da görüyor?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.