Telegram Şiddete Engel !!

'Medusa

Katılımcı Üye
18 Ocak 2021
840
370
JAPAN
Telegram Şiddet İçerikli Kanlallara Engel !


Geçtiğimiz günlerde WhatsApp gizlilik sözleşmesi sayesinde tam 500 milyon kullanıcıya ulaşan Telegram şiddet yanlısı kanaları engelliyor.



telegram-kullanici-sayisi-rekor-kirdi.jpg



Telegram'da gruplar sınırsız üye alabiliyor. Platform için sınırsız üye gerekli koruma demektir. Gruplar ve kişilerin güvenliğini istiyen telgram şu açıklamaları yaptı:
“Barışçıl tartışmaları ve barışçıl protestoları memnuniyetle karşılıyoruz, ancak doğrudan şiddet çağrıları içeren kamuya açık içeriği rutin olarak kaldırıyoruz”

Şiddet eğilimli kanalları kapatmayı rutin halinde yapıyoruz açıklaması dikkat çekti.



 
Son düzenleme:

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,375
1,985
Dinlenmede.
Rutin daha önce geçmişin de yapilan bir işlem (kural) ama geçmişinde ne çok büyük ülkeler kullaniyordu buna bakilmalı ciddiyetlik boyutunu :)
 

Leatrix

Kıdemli Üye
12 Ağu 2018
3,355
10
23
Teşkilat
Telegram'a Türk Hack Team'dan Katılanlar. :cool
Sözleşme'den Sonra Katılanlar. :saskin2

Ellerinize sağlık :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.