Hepinize mehaba arkadaslar oncelikle Fake No bu siteye gir kayit ol ucretsiz bakiye kazanmak ister misiniz kismina tikla ordan telegram kanalina katil destek talebi ac usteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA YAZ alttaki kisma telegram kanaliniza ** kullanici ismi ile katildim kanpanyadan faydalanmak istiyorum de sonra uygulamayi sadece play storeden indir yorum yap sonra destek talebi acip ustteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA yaz alltaki kisma *** kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum de sonra yarina kadar bekle para yatinca fiyatin yeterli ise almaya calis degilse video cekerek de alabilirsin ayni sekilde daha sonra numarani alip numaralarin kismina girip gorebilirsin sonra kod gelmez ise 10 dakika icinde iptsl etme hakkin var iptsl et anlik iade alirsin (ucuz saglayicilarda yogunluk sorunu yasayabilirsin uzun surebilir surekli olarak basman lazim alman biraz uzun surebilir sansina bagli)
Adimlari gene yazacagim
Kampanya suan gecerli degil yazinisini dikkate almayin!
1-Fake No siteye gir kayit ol
2-ucretsiz bakiye kazanmak istermisinize tikla
3-telegram kanllarina katil ve destek talebi ac usteki kisma "bakiye kazan telegram"alttaki kisma "telegram kanaliniza x kullanici ismi ile katildim kampanyadan faydalanmak istiyorum" yazin.
4-Android telefonunuzdan onaylasms uygulamasini indirip yorum yapin sonra destek talebi acip "bakiye kazan uygulama" alttaki kisma "uygulamaniza x kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum yazin
6-Destekle iletisim
5-Yarin veya diger gun hesabinizda 15 yada 20 tl olacaktir istediginiz servisi secin
6- 12tlden itibaren whatsapp icin numara alabiliyorsunuz