Telegram, Whatsapp Sahte Numara Alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4nka2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4nka2

Üye
Hepinize mehaba arkadaslar oncelikle Fake No bu siteye gir kayit ol ucretsiz bakiye kazanmak ister misiniz kismina tikla ordan telegram kanalina katil destek talebi ac usteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA YAZ alttaki kisma telegram kanaliniza ** kullanici ismi ile katildim kanpanyadan faydalanmak istiyorum de sonra uygulamayi sadece play storeden indir yorum yap sonra destek talebi acip ustteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA yaz alltaki kisma *** kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum de sonra yarina kadar bekle para yatinca fiyatin yeterli ise almaya calis degilse video cekerek de alabilirsin ayni sekilde daha sonra numarani alip numaralarin kismina girip gorebilirsin sonra kod gelmez ise 10 dakika icinde iptsl etme hakkin var iptsl et anlik iade alirsin (ucuz saglayicilarda yogunluk sorunu yasayabilirsin uzun surebilir surekli olarak basman lazim alman biraz uzun surebilir sansina bagli)

Adimlari gene yazacagim

Kampanya suan gecerli degil yazinisini dikkate almayin!

1-Fake No siteye gir kayit ol

CNgaXx.png

2-ucretsiz bakiye kazanmak istermisinize tikla
CNghB8.png

3-telegram kanllarina katil ve destek talebi ac usteki kisma "bakiye kazan telegram"alttaki kisma "telegram kanaliniza x kullanici ismi ile katildim kampanyadan faydalanmak istiyorum" yazin.
CNgXfh.png

4-Android telefonunuzdan onaylasms uygulamasini indirip yorum yapin sonra destek talebi acip "bakiye kazan uygulama" alttaki kisma "uygulamaniza x kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum yazin
CNggun.png
CNgOay.png

6-Destekle iletisim
CNgHW6.png

5-Yarin veya diger gun hesabinizda 15 yada 20 tl olacaktir istediginiz servisi secin
6- 12tlden itibaren whatsapp icin numara alabiliyorsunuz

bende 2 tane whatsapp 1 tane telegram icin ucretsiz almistim fakar biri whatsapp business bagli oldugu icin otomatik atti baska bir mailden denemeye calistim 17 bakiye yaptim wp icin alcaktim fark edip engellediler :D
adamlar o kadar denetliyorlar tabi anlarlar demi çünkü yazıyorlar verdiklerine

Hepinize mehaba arkadaslar oncelikle Fake No bu siteye gir kayit ol ucretsiz bakiye kazanmak ister misiniz kismina tikla ordan telegram kanalina katil destek talebi ac usteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA YAZ alttaki kisma telegram kanaliniza ** kullanici ismi ile katildim kanpanyadan faydalanmak istiyorum de sonra uygulamayi sadece play storeden indir yorum yap sonra destek talebi acip ustteki kisma BAKIYE KAZAN UYGULAMA yaz alltaki kisma *** kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum de sonra yarina kadar bekle para yatinca fiyatin yeterli ise almaya calis degilse video cekerek de alabilirsin ayni sekilde daha sonra numarani alip numaralarin kismina girip gorebilirsin sonra kod gelmez ise 10 dakika icinde iptsl etme hakkin var iptsl et anlik iade alirsin (ucuz saglayicilarda yogunluk sorunu yasayabilirsin uzun surebilir surekli olarak basman lazim alman biraz uzun surebilir sansina bagli)

Adimlari gene yazacagim

Kampanya suan gecerli degil yazinisini dikkate almayin!

1-Fake No siteye gir kayit ol

CNgaXx.png

2-ucretsiz bakiye kazanmak istermisinize tikla
CNghB8.png

3-telegram kanllarina katil ve destek talebi ac usteki kisma "bakiye kazan telegram"alttaki kisma "telegram kanaliniza x kullanici ismi ile katildim kampanyadan faydalanmak istiyorum" yazin.
CNgXfh.png

4-Android telefonunuzdan onaylasms uygulamasini indirip yorum yapin sonra destek talebi acip "bakiye kazan uygulama" alttaki kisma "uygulamaniza x kullanici ismi ile yorum yaptim kampanyadan faydalanmak istiyorum yazin
CNggun.png
CNgOay.png

6-Destekle iletisim
CNgHW6.png

5-Yarin veya diger gun hesabinizda 15 yada 20 tl olacaktir istediginiz servisi secin
6- 12tlden itibaren whatsapp icin numara alabiliyorsunuz
Eline sağlık hocam.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.