Terazi Burcunun Özellikleri

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,171
550
TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Hava / Öncü

Yıldızı: Merkür
Uğurlu günü: Cumartesi
Uğurlu sayısı: 7
Uğurlu taşı: Opal
Uğurlu rengi: Yeşil
Uğurlu çiçeği: Mimoza
En büyük özelliği: Saygı
En büyük amacı: Gösterişli yaşam
Uygun partnerleri: Boğa, İkizler, Kova
Zayıf tarafı: Kendini beğenme

TERAZİ'nin KARAKTERİ
Terazi burcu adalete olan düşkünlüğüyle tanınır. Herkese karşı iyi ve adil davranır. Haksızlıklara tahammül edemez. Rol yapmaktan hoşlanmaz. Olduğu gibi davranmak ister.

İyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Bu konuda ince eleyip sık dokur. Fakat kararını verdiği zaman amacına ulaşma yolunda kimse onu engelleyemez.

Kolay kolay sinirlenmez. Genellikle naziktir. Ama, arada bir sert çıkışlar yapabilir. Israr onu sinirlendirir. Zorlanmaktan hoşlanmaz. Bu gibi durumlarda sabrını ve nezaketini yitirebilir.

Zayıf taraflarından biri de aşırı merakıdır. Başkalarının yaşamına burnunu sokmaya bayılır. Estetik merakı vardır. Hayatındaki herşeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna sevgilisi de dahildir.



İYİ TERAZİ / KÖTÜ TERAZİ
Terazi'nin iyi yönleri :Uyumlu ve geçimli olmak, duygusallık, zerafet.
Terazi'nin kötü yönleri:Kararsızlık, havailik.

TERAZİ ve İLİŞKİLERİTerazi burcu insanı dostluğa çok önem verir. Dostları onun için çok değerlidir. Kendi kafa yapısına sahip insanlarla dostluk kurmaktan hoşlanır. Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan hoşlanmaz.

Arkadaşları tarafından çok sevilir. Çünkü bulunduğu ortama neşe katar. Arkadaşları tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de çok güvenilir biri olmasıdır.

Beraber olduğu insan için bulunmaz biridir. Aşk sözleri döktürmekte üstüne yoktur. Birlikteliğinde dürüst ve sadıktır.

TERAZİ BURCU KADINI VE ERKEKLER:
Cazibesiyle erkekleri hemen etkiler. Beraber olacağı erkeği seçerken titiz davranır. Karşısındakinin ilgisini sürekli üzerinde hissetmek ister. Bir erkeği nasıl etkileyeceğini iyi bilir.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ VE KADINLAR:
Onun için en önemli şey sadakattir. Çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sürekli ilgi görmek ve aşk sözleri duymak ister. Güzel kadınlara düşkündür. Cazibesini onları etkilemek için kullanır. Çapkınlığı sayesinde ilişkilerinde yeterli deneyimi elde etmiştir. Kadın ruhuna hitap etmeyi bilir.

İŞ:
Yeni şeyler öğrenmeye önem verir ve entellektüeldir. Bu nedenle çabuk öğrenir ve işinde hızla ilerler. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir.

TERAZİ BURCUNUN ÜNLÜLERİOscar Wilde, Margaret Thatcher, Brigitte Bardot, Rita Hayworth, Julio Iglassias, John Lennon ,
-_-eftelya-_-

TERAZİ BURCU ve SAĞLIK

Terazi insanı, herhangi bir tartışma, kaza ve çeşitli olaylar karşısında ciddi rahatsızlıklara yakalanabilir. Yapılı bir vücuda sahip olmasına rağmen güçlü değildir. Çabuk hastalanır. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkın olmasının yanı sıra, tüm hastalıklara karşı dirençsizdir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.