Termux Tek Tuş İle 354 Adet Tool İndirme!

W0LKAN

Yeni üye
27 Kas 2020
34
4
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere kendi yazmış olduğum küçük ama işlevli olan programı paylaşacağım. Program tek tuş ile güncel ve kullanışlı olan 354 adet aracı otomatik indirmektedir. Genel olarak termux için yazılmıştır ama linuxda da kullanılabilir. Faydalı olması dileğiyle...

İndirmeden önce
Program süresince indirilen programları kötü amaçlı kullanmayınız. Aksi takdirde kullanılması toplumsal ve hukuki sorumluluk doğurabilir. Olası her durumda mesuliyet ilgili kişiye aittir.

VirusTotal
[virustotal]


Programı İndirme

Kod:
git clone [URL]https://github.com/wolkann/termux-tools.git[/URL]
İlk olarak github dan "git clone" komutunu kullanarak program dosyalarını indiriyoruz.
YtIjm8.jpg

Daha sonra programın inip inmediğini kontrol etmek için:
Kod:
  ls
komutunu kullanıyoruz ve mavi bir şekilde termux-tools yazıyor mavi olması bir dosya olduğunu gösteriyor. Evet indiğini anladık ve şimdi
Kod:
  cd termux-tools
yazarak indirdiğimiz programın klasörünün içine giriyoruz.
VdIYhQ.jpg

Sonra
Kod:
  ls
komutunu kullanarak içine girdiğimiz klasörün içine bakıyoruz ve burada termux-tools.py dosyasını görüyoruz bu bu dosyayı çalıştırmak için ilk önce yetki vermemiz gerekiyor bunun için:
Kod:
chmod +x termux-tools.py
yazıyoruz ve artık çalıştırabiliriz. Son komutumuz
Kod:
python termux-tools.py
yazarak programı başlatıyoruz.
kBMlht.jpg


Program İçi Görüntüler

LS73rP.jpg


hsz9dI.jpg


UkqIlM.jpg

Programları indirme işlemi uzun sürmektedir. Eğer programların hepsini indirmek istemiyorsanız 2. seçeneği kullanıp indirilecek olan programların ismine bakarak github linkini kopyalayıp indirebilirsiniz.

En son tüm programları indirdikten sonra ls komutunu girdiğinizde toollar karşınıza çıkacaktır. Toolların içine girerek kurulumları yapabilir ve çalıştırabilirsiniz.
FjPCt0.jpg


NOT:Program ile ilgili bir sorun olursa lütfen yorum olarak belirtiniz.
​​
 

suzun06cigi

Yeni üye
25 Şub 2021
3
0
helal olsun valla







.................................................





BİR GÜN HERKES TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKTİR .... ALINTIDIR...
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.