Termux'da Ddos Kurma

egemizah

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
865
429

Ratuzmanı

Üye
21 Kas 2021
72
10
Web, sosyal medya
Pkk ypg sitelerine atack için kullanıcam!
Ben sana şu tools lari kullan derim layer-7-Attack CC-atttack Hulk xerxes byte-ddos ben torshammer kullandım az cok ise yarıyor termux kur ve vpn bağlan ve o şekilde yap ben vds lerden vuruyorum impulse birde ekip ile yap son olarak birde bu impulse kullan ve ben senin botnet kasmani öğren ben virüs yapıp paylaş iyorum 1 ay da 35 40 kurban oluyor 1 yıl olacak kurban sen düşün
 

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
881
SaMuRai
Merhaba değerli üye,

Öncelikle "DDoS nedir?" bunu öğrenelim.

Web sunucularının aynı anda eş zamanlı olarak hizmet verebileceği yani aynı anda yanıt verebileceği istek sayısı sınırlıdır. DDoS saldırısı hedef web sitesine birçok istek göndererek sitenin çok sayıda isteği işleme kapasitesini aşmayı ve düzgün çalışmasını engellemeyi amaçlar. Yani siteye birçok istek göndererek birnevi sunucuyu kısa süreliğine bozmayı veya dondurmayı amaçlar. Gönderdiğiniz isteklerin sayısı sunucunun kapasitesini aşarsa. İsteklere verilen yanıtlar daha yavaş olur veya istekler tamamen reddedilir, yoksayılır.

Her web sitesinin kapasitesi farklıdır. Hepsi belirli bir sınırda hizmet verir. Örneğin bir gazetenin sitesini düşünelim. Herhangi bir düşük nüfuslu ilçenin gazetesinin hizmet sınırı 1000 ise (ufak bir şirket olduğu için) NewYorkTimes gibi bir gazetenin 1 milyondur (örnek veriyorum ben de NYT'nin ne kadar kapasitesi var bilmiyorum) gibi... Yani sunucuların kapasitesinden kapasitesine göre değişir hizmet sınırı da.


DDoS saldırısı yapmak çok zor bir şey değildir. Öyle çok aşırı derecede uzman veya profesyonel olmanıza gerek yok. İnternetten indirebileceğiniz basit araçlarla DDoS saldırısı yapabilirsiniz.

Önemli Not: Ülkemize ait web sitelerine saldırmamanız konusunda sizi şiddetle uyarıyorum. İllegal bir iş yapmamalısınız.


Size yardımcı olabilecek forumumuzda bulunan konuların linklerini aşağıya bırakıyorum kolay gelsin. (Termux İçin)


İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.