Terör Ve Islam

tibet

Uzman üye
15 Tem 2007
1,721
22
bilecik
TERÖR VE İSLÂM



teror3.jpg

teror2.jpg

teror.jpg

teror4.jpg



DİNLER SAVAŞI!


ZORLAMACI DİN ANLAYIŞI DIŞINDA KALAN MÜSLÜMAN KİTLE


HER TÜRLÜ TERÖRİST EYLEME KARŞIDIR


Bugün, gerek USA ve gerekse tüm Dünya üzerindeki vicdan sahibi insanlar New York’ta katledilen 20 bin üzerindeki insanın acı ve üzüntüsünü çekiyorlar.
Ancak bu katliamın, “müslüman”lar tarafından “DİN” adına yapıldığı tespiti ise, maalesef çok büyük bir yanlışı getirmektedir olayın sonrasında.
İslâm Dünyasında çok çok büyük bir topluluk bu zâlim anlayışı kesinlikle paylaşmamaktadır.
Suudi Vahhabî zihniyetinin gerçek İslâm anlayışıyla asla bağdaşmayan “zorlamacı müslümanlık” kabulünün hâkim olduğu Afganistan ile İran’ın zorlamacı “din” anlayışı dışında kalan 1 milyara yakın Müslüman kitle, İslâm Dinini, kesinlikle zorlamacı bir din olarak görmemekte, her türlü terörist eyleme karşı düşünceyle yaşamaktadır.
İslâm Dini’ni anlamış ve benimsemiş olan çok çok büyük çoğunluk, Dünya’nın hangi köşesinde ve kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü terörist harekete karşıdır.
Gerçekçi değerlendirme yapalım...
Teröre karşı olan, Dünya üzerindeki bir milyara yakın İslâm Dini’ni benimsemiş insan, bu katliamdan dolayı terörist safında görülerek bir savaş başlatılırsa bunun faturası kimsenin hayal edemeyeceği kadar ağır olacaktır!...
Bu, NY’deki suçsuz insanları katletmekten çok daha büyük suçtur!.
Akıllı strateji, 3-5 bin kişi için bir milyarlık kitleyi karşıya almak değildir.
Belki, kendi bireysel çıkarlarını düşünen bazı ufak toplulukların işine bu strateji yarayabilir...
Ne var ki, bu strateji, kesinlikle akıl ve mantıkla olayları değerlendiren bir devletin yöneticilerinin bakış açısı olamaz ve olmamalıdır.!.
Şu an için, en öncelikli konu, bu ayırımın çok iyi yapılarak buna göre bir strateji ile terörün üstüne gidilmesidir.
Aksi takdirde bu değerlendirme ve strateji yanlışı hiçbir aklın hayâl edemeyeceği kadar önemli sonuçlara yol açacak; çıkacak “DİNLER SAVAŞI” hiç kimseye yaramayacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.