Teröre son verdiğimiz şehit haberleri

1jcapqIn23

Yeni üye
5 Eki 2008
6
0


horizontal_bar.jpg
manset.jpg
K. Irak'tan gelen 350 terörist, Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'nu 5. defa bastı. 15 şehit, 2 kayıp 20 yaralı var

GÜNDÜZ VAKTİ SALDIRDILAR
Gündüz vakti, karakol yakınlarına kadar gelen PKK'lı teröristler uçaksavar, ağır makineli biksi tüfekler ve taşınabilir havan toplarıyla saldırıya geçti. Bu arada sınırın Irak tarafından da ağır silahlarla karakola kurşun yağdırıldı. Mehmetçik teröristlerin ateşine anında cevap verdi.

SAATLERCE SÜRDÜ
Şiddetli çatışma saatler sürdü. 15 yiğidin şehit düştüğü çatışmada teröristlerden 23'ü öldürüldü. Hakkari'den kalkan Kobra'lar bölgeye gelince teröristler ağır silahlarını ve katırlarını bırakarak Kuzey Irak'a kaçtı. Aktütün'e bugüne kadar yapılan saldırılarda 44 asker şehit oldu.


Tek yumruk olun bu işi artık bitirin!
İktidar ile muhalefet, birbirini yerken şehit haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. İktidar partisi, doğu kökenli milletvekillerinin korkusundan sınır ötesi operasyonları geçiştirmek için bahane üzerine bahane buluyor.

İDARE-İ MASLAHAT
Muhalefetin 'Meclis terör için olağanüstü toplansın' çağrılarına yine oy kaygıları ile kulak verilmiyor. Yüreği yanan, sabrı taşan vatandaş ise bu acizlik ve idare-i maslahatçılık karşısında isyanları oynuyor.


Türkiye ağlıyor!
'Hudut namustur' deyip şehit olan 15 yiğit, sadece ailelerinin değil 70 milyonun yüreğine kor düşürdü
TERÖR yine kahpe yüzünü gösterdi. Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu, önceki gün öğle saatlerinde teröristlerin saldırısına uğradı. Saldırıya yaklaşık 350 terörist katıldı. PKK'lı teröristler saldırıya uçaksavar, ağır makineli biksi, taşınabilir havan toplarıyla geldi.

ÇATIŞMA SAATLERCE SÜRDÜ...VREDE
Terörİstler önce, Aktütün Karakolu'nun uzak korumasını sağlayan Bayraktepe kesiminde konuşlandırılan askerleri hedef aldı. Saldırı sırasında Aktütün Jandarma Karakolu'nda daha önceden konuşlandırılan Jandarma Özel Harekat Timleri teröristlere anında karşılık verdi ve şidetli çatışma saatler sürdü.

23 HANİNİN LEŞİ BULUNDU DEVREDE
ÇatIŞmalarda 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 asker şehit olurken, 2 uzman erbaş ise kayboldu. 6'sı ağır 20 asker yaralanırken, çıkan çatışmada 23 terörist ölü ele geçirildi. Devreye Kobra helikopterlerini girmesinden sonra hainler, silahlarını arkalarında bırakarak Irak'ın kuzeyine kaçtı.

BORDO BERELİLER TEPELERİNDEREDE
SaldIrInIn ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonlara Bordo Bereli komandolar da katılıyor. Jetlerimiz gün boyu Irak'ın 10 kilometre içerisindeki mevzileri bombaladı. Öte yandan, durumları ciddi olan 6 askerimiz önce Van'a ardından da ambulans uçakla Ankara'daki GATA'ya sevkedildi.


Abi teskerem geldi yol parası gönder!
Alçak saldırıda şehit düşen Jandarma Komando Er Halil İbrahim Arılık'ın teskeresine 3 ay kaldığı öğrenildi. Acı haberi alıp kahrolan Arılık'ın ağabeyi Muhammet Arılık, 'Her gün bizi arardı. En son şehit olduğu günün öncesinde aramıştı. Bana ağabey para gönder Ocak ayının 1'nde teskere alıyorum demişti. Ben de hemen gönderirim dedim. Teskere parasını alamadan şehit düştü. Çok üzgünüz' diye konuştu.
Acı haber Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Zırlankaya Köyü'nü de sarstı. Şehit 15 askerden biri olan Piyade Komando er Ramazan Yeşil'in annesi Havana Yeşil, sinir krizleri geçirdi. Yaşlı kadın, 'Bayramın birinci günü de 3 kere aradı. 'Ne yapalım oğlum, bayramı bu sefer böyle geçirelim' dedim. O da bana, 'Burası çok kötü. (PKK'lılar) 1 haftada 3 kere bastılar. Ben geriye biraz zor döneceğim. Dönemeyecek gibiyim' dedi. O zaman, 'İçini ferah tut oğlum. Allah ne yazdıysa o olur' diye teselli verdim' dedi.
Şırnak'ta şehit düşen Çağlar Mengü'nün 2 gün sonra İstanbul'a izinli olarak geleceği öğrenildi. Sözlü olduğu ve teskereden sonra evlilik planları yaptığı belirtilen Çağlar, 7 aylık askerdi. Çağlar Mengü'ün karakol revirinde sağlıkçı olarak görev yaptığı da belirtildi.
Hacı SELAMOĞLU

bottom.gif
Alıntıdır


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.