Teröristler İçimizde

Auramsen

Yeni üye
27 Eki 2007
1
0
Bu memleketi bu hale getiren siyasetçilerdir.
Mustafa Kemal Atatürk den sonra adam gibi bir adam gelmedi ne yazıkki.
Devletin başında olup, Güya milliyetçilik yapanlarda kendi çıkarları için, amerike ve avrupaya millet adına devlet adına tavizler verdiler.

Aşırı dinciler ve onlara yataklık yapanlar görsünler IRAK,ı. Önce vatan olmalı candan olmalı bak şimdi ırakta kimin dini, kimin imanı, kimin şanı şerefi, onuru gururu kaldı.
Akıllı olun Eyyy halk allah sizlere düşünce özelliği vermiş değilmi ya.
 

bitscan

Katılımcı Üye
21 Ağu 2007
571
3
TURAN
bu vatanı satan siyasetçiler bellidir ve birçoğu halkın dini diygularını istismar ederek hükümet kurmuşlardır.ayrıca dikkat edelim Rabbimizin adı hiçbir zaan küçük harfle başlamaz
 

CoMBo01

Yeni üye
15 Eki 2008
1
0
teröre lanet

Arkadaslar bu vatan böyle verilmeyecek hiç bir türlü de yıkılmıyacağız hatta bütün dünya bizim özerimize toplansada bir kere kendimizi savunduk bir daha savunmak icin hazırız
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.