Terörün para kaynağı kaçak sigara almayın,içmeyin,içtirmeyin..

Lord of the Dark

Uzman üye
15 Şub 2012
1,753
0
GaBaRıN EtEK
PKK'nın sigara kaçakçılığı yaptığı bir gerçekken,halen kaçak sigaraya para verenler bilsinler ki,her tek kaçak sigara 'bir keleş (kalleş) mermisi olarak' dönüş yapıyor..
Kaçak Sigara, almayın, içmeyin, içtirmeyin..

Edit:solo-Türk arkadaşlar çevrenizde ya da bildiğiniz yerde kaçak sigara satışı yapanlar varsa 155 Polis İmdat hattına ihbar edin çok cezası var, elimizden geldiğince bizde bu konuyla mücadele edelim karınca kararınca..


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yaso3597

Uzman üye
31 Eki 2011
1,666
0
@scoobydoo

O Marka Pkk Değil kardeşim yabancı ülkenin

Coca Cola abd yada israilin

nıke tayvanda üretiliyor malbora zaten 1.numaralı sigara pkk alakası yok .
 

468ismail468

Yeni üye
21 Tem 2012
11
0
ben markette çalışıyorum benim 7 liraya sattığım sigaranın kaçağını 3,5 liraya alıyorlarmış. keşke almasalar. Gümrük yok bandrol yok baya ucuzluyor. kaçakçılar ölüyü sonra askerlerimiz suçlu oluyor!
 

ceza bela

Yeni üye
25 Eki 2007
26
0
istanbul
Kaçağın önüne geçmek için tek çözüm aynı fiata alternatif yasal bir sigara üretmek başka çaresi yok... ama malesef bunu yapmazlar içeridende kaçak sigaradan rant elde edenler var bence...
 

BaySakin

Kıdemli Üye
13 Tem 2012
3,395
1
Bütün sigaralar hepsi pkk getiriyo uyuşturucu esrar felan bunlarda dahil piyasa onda
 

BaySakin

Kıdemli Üye
13 Tem 2012
3,395
1
Beyler Harbi Şaka maka Bazı İçen Polisler Bile war Saçma Gibi ama .

Aslında sorun devletde vergileri düşürse sigara fiyatları düşecek.vergileri düşürsün kaçak sigara fiyatları gibi olcak ülkemizdeki sigaralar dünyanın en pahalı sigaraları bizde bunun sorumlusu devlet.her şeyin en pahalısı bizim ülkede alıyolar alıyolar tık yok hinede:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.