terörüsler oturdugum mahlleye kadar geldiler

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,903
11
alanya
arkadaslar alanyada oturuyorum oturdugum yerden 500m ileride pkk lıların cephanesi bulunmuş eger bulunmasaydı patlatacaklarmış :(

haberin ayrıntıları

Antalya'nın Alanya ilçesinde PKK'nın cephaneliği ortaya çıkarıldı. Toprağa gömülü halde 11 kilo 200 gram plastik patlayıcı, 4 Kalaşnikof, 20 adet el bombası, 20 el bombası fünyesi, 5 elektrikli fünye, 5 uzaktan kumanda düzeneği, 4 elektronik uzaktan kumanda düzeneği, 20 şarjör ve 600 Kalaşnikof mermisi bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alanya'daki mühimmat ve silahların, Foça saldırısını gerçekleştirip, Şanlıurfa'da yaralı yakalanan Yunus Ç. ile yardım ve yataklıktan İzmir'de yakalanan Hasan D.'nin ifadeleri doğrultusunda bulunduğu öğrenildi.

Yunus Ç. ve Hasan D.'nin ifadelerinden, Alanya ilçesinde kırsal alanda toprağa gömülü mühimmat ve silahların olduğu bilgisine ulaşıldı. İki kişinin verdiği bilgilere göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde operasyon düzenlendi.

Helikopterle Alanya'ya ***ürüldü

Gözaltındaki Hasan D. helikopterle Alanya'ya ***ürüldü. Hasan D.'nin gösterdiği yerlerde yapılan kazılarda toprağa gömülü 11 kilo 200 gram plastik patlayıcı, 4 Kalaşnikof, 20 adet el bombası, 20 el bombası fünyesi, 5 elektrikli fünye, 5 uzaktan kumanda düzeneği, 4 elektronik uzaktan kumanda düzeneği, 20 şarjör ve 600 Kalaşnikof mermisi buldu.

Antalya'da bombaları sakladıkları ve PKK'lı oldukları ileri sürülen A.Y. ile R.E. ve K.S. gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Alanya'da ele geçen patlayıcının tahrip gücünün Foça'da patlatılan bombanın 10 katı olduğunu söyledi.

Alanya'da ele geçirilen PKK'ya ait silah ve patlayıcılarla ilgili görülerek gözaltına alınan 3 şüpheli, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

İzmir'de 4 şüpheli tutuklandı

Foça'da geçen 9 Ağustos'ta askeri servis otobüsünün geçişi sırasında meydana gelen iki ayrı patlamada, Ulaştırma Er Özkan Ateşli ile Uzman Çavuş Hakan Furkan Özmer şehit olmuştu. Patlamada, 12 kamu görevlisi de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Patlamayı gerçekleştiren 2 PKK'lının kendilerini fark eden 3 köylüyü de patlamadan üç gün önce öldürdükleri ortaya çıkmıştı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 2 Eylül'de polis ekipleriyle girdikleri çatışmada Burhan Bozkurt öldürülüp, Yunus Ç. de yaralı olarak yakalanmıştı. PKK'lıların parmak izlerinden Foça'daki patlama ve 3 köylünün öldürülmesi olaylarının failleri olduğu anlaşılmıştı. Olayla ilgili Şanlıurfa'dan Kemal R. ve Hasan D. ile İzmir'in Bayındır ilçesinde Şehmuz R. ile kardeşleri Şevket R. ve Faruk K. yakaladı. PKK'lılara her türlü lojistik desteği sağladıkları ileri sürülen 5 şüpheli, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Kemal R. serbest kalırken 4 kişi tutuklandı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.