teyzeler otobanda

EftelyA

Yaşayan Forum Efsanesi
22 Kas 2007
9,097
59
EsEs
Amerika'da 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasyndan yolu takip ederken, bir araba görmüş?.
Bu aracı radarla incelemiş ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km./saatle gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş Ve aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Ve aracın peşinden gidip aracı durdurmuş,birde ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir >>teyze.
Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı
>>teyze daha var.
Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum?
Diye endişe ile sormuş.
>>Polis demiş ki;hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafiğini etkiliyorsunuz! Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km.hızla gidiyorsunuz.
>> Yaşlı teyze: Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hıza uymak istedim!
>> Polis: Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yolda min.50 km hızla gitmelisiniz. Kadın tamam, bundan sonra hızlanacağım demiş.
Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye.
>> Teyzeciğim bir bişey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi var?Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!
>> Kadın şöyle cevap vermiş: valla bende anlamadım,250 no'lu karayolundan çıktığımızdan beri böyleler...
eek.gif
eek.gif
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.