The GIMP 2.4.2

crematory

Uzman üye
12 Ara 2007
1,212
29
<? echo “Err
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

GIMP (GNU Image Manipulation Program) ücretsiz olarak dağıtılan bir yazılım, fotoğraflarınızı ve resimleri düzenliyebilceğiniz imaj kompozisyonları ve imaj yazarlığı yapabildiğiniz açık kaynaklı bir resim editörü. Başka hiçbir ücretsiz yazılımda bulamayacağınız bir çok özelliğe sahip olmasıyla açık kodun en önemli yazılımlarından biri olarak nitelendirilebilir.


150673_medium.jpeg






İsterseniz basit resim düzenleme işlemlerinde Paint gibi kolay kullanımı ile iş görürken, profesyonel çalışmalar yapmak istiyorsanız Photoshop tarzı programlarla nerdeyse aynı özelliklere sahip. Resim kalitesinde hiçbir kayıp olmadan birçok efekt kullanabiliyorsunuz.


Yaptığınız çalışmaları veya elinizde bulunan resim dosyalarının formatlarınıda değiştirebilceğiniz bu program çok fonksiyonlu bir araç olarak bilgisayarınızda bulundurmanız gereken programlardan biri. GIMP modüler, genişliyebilir, ve uzuyabilir. Eklenti yapılabilecek bir şekilde tasarlanan bu program ile bir çok plug-in eklentisi kurabiliceksiniz. Gelişmiş script arayüzü ile en basit işlemden en kompleks imaj uygulamalarını bile yapabilicek bir şekilde scriptlendirilen yazılım ücretsiz olmasına rağmen profesyonel programlarla boy ölçüşebilir durumda.

Son sürüm 2.4 ile birlikte yeni ikon teması, ölçeklendirilebilir fırçalar, yeniden gözden geçirilmiş seçim araçları, yeni renk menüsü, tam ekran düzenleme, yeni kesme aracı, geliştirilmiş baskı seçenekleri, kırmızı göz kaldırma, perspektif klonlaması, lens bozma ve daha birçok yenilik mevcut.



Önemli Not:
The Gimp yüklemesini yapmadan önce GTK+ Runtime Environment kurulumuda yapmanız gerekmektedir. İkisinide kurmadan Gimp'i çalıştıramazsınız.



Alıntıdır...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.