The Seventh Seal - Yedinci Mühür (Film Önerisi)

Virtual Gelin

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,554
167
Klasik, Milyon dolarlık film endüstrilerinin dayattığı eserlerin dışında olan sanatsal size bir çok şey katacak sorgulatacak film önerileri yapacağım bir seriye başlıyorum. İlk film önerisi ile karşınızdayım.

Yedinci Mühür - The Seventh Seal

Konusu :
Haçlı Seferinden dönen İsveçli şövalye Antonius Block ve bayraktarı Jöns vebanın kırıp geçtiği Avrupa'yı görünce ilk olarak bunun Tanrı'nın bir cezası olduğuna ve sonlarının geldiğine inanırlar. Bir süre sonra Block tüm bu olanları sorgulamaya başlar ve inancını kaybeder. Tanrı inancını kaybedip yolundan şaşar çok geçmeden ölümün eşiğine gelir. Ölüm onun için geldiğinde şövalye onu bir satranç oyununa davet ediyor eğer kaybederse canını vermeye razıdır.

İMDB : 8.2

Yapım Yılı : 1957



 

Virtual Gelin

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,554
167
Şimdiden keyifli izlemeler. Çok sorgulaman gerekiyor derin bir film sana çok şey katacağına eminim...

Youtube üzerinde filmi aratırsanız direk çıkıyor arkadaşlar izleyebilirseniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.