TheKnightOnline The KO Game oyuncuları içeri

eromy45

Yeni üye
2 Ağu 2010
14
0
MANİSA
Beyler The KO GAME + 4000 user li Farm server.
Yeni Başladım emeğim boşa gitmeyecek gibi.
Varsa bizden oyuncu birleşelim.

IDONESI
Asas
59
Tavsiye ederim
 

sonx

Yeni üye
7 Tem 2014
27
0
dostum şu serverlara verdiginiz emeği usko ya verseniz süper bi char dizersiniz
 

dahak01

Katılımcı Üye
16 Tem 2014
275
0
ötüken
kardesım pwp olark onceden kullandıgım servır halenduruyoras ıs gorur
Homeko: Bu serverler oyuncuların biraz emek sarf ederek çok zorlanmadan oynaya bileceği oyundur. Level kasma derdiniz yoktur, itemlerin nereden çıkacağı bellidir, sizin göreviniz sadece item düşürüp bu itemleri son seviyeye upgrade edip pk atmaktır.
 

kachack44

Yeni üye
14 Eki 2007
42
0
Ankara
kardesım pwp olark onceden kullandıgım servır halenduruyoras ıs gorur
homeko: Bu serverler oyuncuların biraz emek sarf ederek çok zorlanmadan oynaya bileceği oyundur. Level kasma derdiniz yoktur, itemlerin nereden çıkacağı bellidir, sizin göreviniz sadece item düşürüp bu itemleri son seviyeye upgrade edip pk atmaktır.



+1 +1
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.