THT ADMİNLERİ NEDEN BÖYLE YAPIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SANDWORM

Katılımcı Üye
8 May 2021
267
161
Merhaba değerli THT üyeleri sevgili adminler konularımı çöpe taşımaktan cidden bıkmadınız mı anlıyorum kendi baskınlığınızı ve otoriterliğinizi göstermeye çalışıyorsunuz yok kişisel bilgilerin paylaşılması yasak gibisinden gövde gösterisine eklediğim admin panelleri onaylanmadan kaldırılıyor ve admin panellerinin şifreleri değiştiriliyor bu gereksiz getirdiğiniz kurallar gereksiz sıkı paylaştığım admin panelleri Türkiyeye ayit bile değil bu konumdan dolayıda bana ayrı bir tavır alacaksınız ya da yine çöpe atacaksınız geçen tht gövde gösterisinde KPK polisi admin sayfasını paylaştım müslüman diye kaldırıyorsunuz fakat gövde gösterisinde geçen paylaştığınız DB verilerinde bir sürü müslaman vatandaş ve türk vardı siz paylaştığınızda sıkıntı yok biz paylaşınca sıkıntı olması baya saçma geliyor bana.

PAYLAŞIMLARIMI SANSÜRLEYEBİLİRSİNİZ AMA FİKİRLERİMİ ASLA
 

META

Kıdemli Üye
15 Mar 2017
2,755
2,094
root@M3TA~#
Merhaba,

Her bölümün kendine özgün kuralları vardır. Bu kurallara uygun olmayan konuların çöp'e alınması gayet normal bir durumdur. Gövde gösterisi Anka sorumluluğun'da olan bir bölüm olup, açtığınız konular kurallara uymadığı için çöpe alınıyor. Kurallara uygun açıldığın'da konunuz onay alacaktır.

Ek olarak adam kayırma yapmıyoruz kardeşim. Yok o'nun konusu onaylandı benimki onaylanmadı diye bir saçmalık yok. Yeri geldiğinde yönetimin'de kendi adamlarımın'da konularını çöpe alıyorum. Bu konular'da adaletli davranır, kimsenin hakkını yemem. Bir şikayetin varsa özelden yazabilirsin.

İyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,866
608
Merhabalar ;

Yönetim üyesi olarak , uzun süredir farklı ekiplerde çalışmaktayım ; “PAYLAŞIMLARIMI SANSÜRLEYEBİLİRSİNİZ AMA FİKİRLERİMİ ASLA” Şimdiye kadar hiçbir zaman böyle birşey ne gördüm ne de işittim . Üstelik eğer bir sorununuz varsa ilk önce konunuzu çöpe alan moderatörle iletişime geçmeniz gerekiyor . Size zaten neden çöpe alındığının cevabını vermişlerdir muhakkak , ona dikkat ederek konu açman lazım . Konularımı çöpe taşımaktan bıkmadınız mı yazdığın kısım , şimdiye kadar binlerce belki milyonlarca konu çöpe alınmıştır , kimse bıkmadı :) iyi forumlar ..

Ek olarak gereksiz kurallar olarak bahsettiğin kuralları açıklarsan o kuralların neden konulduğunu öğrenirsin , herşeyin bir sebebi vardır .
 

нydrαтнαlleѕ

İSTİHBARAT!
8 Ocak 2017
3,210
1,455
Bugüne kadar çöpe alınan konu adeti 218.6K. Bizlerde isteriz ki konu açtığınız bölümlerin kuralları okuyun ve o kurallara uygun konu açın. Bizler de konularınıza müdahale etmeye gelmek yerine okuyup , tebrik etmeye gelelim.

M3TA SMODUMUZ gerekli açıklamayı yapmış ve özelden iletişim kurabileceğinizi belirtmiş. Konunuzu kilitliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.