THT için photoshoplar yaptım (herkesinkini bekliyorum)

yilmaz_457

Katılımcı Üye
THT için photoshoplar yaptım (herkesinkini bekliyorum)

DEVAMI GELECEK

43358242ca4.png

Son düzenleme:
Cok hos olmamıs ama emege saygı

Son düzenleme:
teşekkürler ama Grafik gölümünde bunu için ayrıca konu var tekrar tekrar açmaya gerek yok

lütfen resimleri oraya açalım
Saygılarımla...

doğru konuş Shawon1 milletle kendini ne sanıyonda millete laf buluyon

seni de görelim hadii yap bişiler herkezin emeğine saygı göstermek zorundasın

ayrıca krds.. tht için yapılan resim çalışmaları için Grafik Bölümünde ayrı konu var

Saygılarımla...

kardesim benim valla bak ben yazmadım onu arkadas yazmıs hepsini o biliyodu sifremi hemde bir tek sana yazmamıs bircok baslıga yazmıs simdi degistiriyom hepsini kusura bakma

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.