eline saglik
beğendim başarılı ellerine sağlık
Eline Sağlık
100 üzerinden 60 veriyorum güzel çalışma
Eline Sağlık Dostum![]()
NEDEN 60 :q
daha iyilerini gördüm onlara haksızlık olur![]()
anladım dostum fakat onlardan iyiside varyanı benım amacım burada bu resımı kac uzerınden begendınız ben diger resimler üzerinden elestirin demedim
![]()
zaten olayda bu hani diyorsun ya diğerleri üzerinden değerlendirmeyin zaten hiçbirşey görmeyen direk 100 der demekki birşeyler görmüşümkü böyle dedim güzel çalışma niye taktınki bu kadar
yok yanlıs anlamayanı benım bıldıgım foto atarız birseyler eksık olur efect eksik olur ona göre puan veririz
![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.