Tom Clancy's Rainbow Six Siege açılmıyor

CyBorgAmca

Yeni üye
22 Ağu 2017
10
0
Dün steam üzerinden satıl aldığım oyun tom clancy's rainbow six siege indirdikten sonra steam arayüzünden giriş yapıyorum oyna dedikten sonra kütüphaneden oyunun yanında çalışıyor yazıcı çıkıyor 3 sanıye sonra tekrar gidiyor arka plan ve arayüzleri kontrol ediyorum lakin oyun hiç açılmamış sistem özelliklerim oyunu destekliyor farklı sitelerden ve forum adreslerinden konuyu biraz araştırdım uplay aktive etmekten falan bahsediliyor bunun içinde cd key lazım lakin steam kısa süre önce cd kodalrını kaldırdı yani cd kodunu bulmakta zor u playı defalarca yeniden yükledim steam tom clancy's rainbow six siege dlc kısmından u play tikini kaldırıp tekrar giriş yapmaya çalıştım olmadı.
steamapp klasöründen oyunun kayıtlı olduğu yerden oyunun launcerinden giriş yapmayı denedim uyumlulukları falan değiştirim dedim uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası aldım ki bu çok saçma geldi en son çare olarak bu konuyu forum adresindeki arkadaşlara bi danışayım dedim
En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.