Toplama Pc Driver

CusHe

Üye
3 Haz 2017
109
0
arkadaşlar merhaba yeni pc topladım ve bi sorundan dolayı bilgisayarcıya götürdüm sadece sorunu halletmelerini söylemiştim ancak öyle yapmamışlar ve driverlarıda indirmişler ben bu driverları sıfırlamak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum format atmak aklıma geldi ancak aldığım windows keyi sadece 1 bilgisayarlık tı format atsam tekrar istermi veya bilgisayar parçaları yıpranırmı harddisk işlemci falan ?

CusHe

Üye
3 Haz 2017
109
0
Bilgisayar>özellikler>ayğıt yöneticisi> istediyin ayğıtı sec ve sürücüye geri döne tıkla

sonra düzgün şekilde driverleri güncellemek istersen bu konuya göz atarsın
http://www.turkhackteam.org/resimli...tek-tikla-tum-driverlerinizi-guncelleyin.html

ancak şöyle bir sorunda var daha önce yüklenmiş bir sürücü olmadığı için ve bu ilk sürücü olduğu için geri sarmayacaktır diye düşünüyorum bilgisayarım şuan monitöre falan bağlı değil ve bu saatte deneyemiyorum

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.