Toplanın Fikir Danışacam.

D14BLO

Yeni üye
24 Mar 2018
35
0
25
Lyon
Öncelikle amacım kesinlikle reklam yapmak değildir.


Youtube mecrasında ciddi anlamda paralar dönüyo ve zaman konusunda biraz sabırlı olabilirsem diye düşündüğümde neden olmasın dedirtiyor legal oluyor bi yandan'da. size sorum şöyle bişey olacak "siz bügün bi kanal açacaksanız eğer içerik olarak ne üretirdiniz ?"

Fikirlerinizi bekliyorum değerli THT üyeleri.:mahcup:

 

TH34MUS

Katılımcı Üye
16 Ocak 2019
717
1
nowhere
Valla ben videolarımda "cihaz tamiri, siber güvenlik&hacking, oyun hack." videoları yapardım ama eğer ki çok para kazanmak istiyorsan oyun videoları yapmanı önenirim. Genellikle ben de hep oyun videolarını izliyorum.
 
17 Ocak 2019
60
0
Konya
Ben Montaj,Oyun Videosu Çekerdim.Oyun Videosu Çekmek Montaj Yapmaktan Daha Kolay Bence.Montaj Videosunda Aklına Bir Şey Esmedikçe Videoyu Yapamıyorsun Ama Oyun Videosunda Biraz Düşününce Bile Çok Büyük Şeyler Yapabiliyorsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.