Travian Salgını

alioguzcan

Yeni üye
12 Nis 2007
3
0
Travian salgını
Header4.jpg


Travian browser yani tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir oyun.
* Hiçbir ek program indirmeden oynanır.
* Travianda, binlerce gerçek oyuncuyla birlikte antik bir dünyada bulunacaksınız.
* Köyler kurabilir, savaşlar kazanabilir ve komşularınızla ticaret yapabilirsiniz.
Ülkemizde bu kadar yayılmasının sebebi Türkçe desteği ve Türkçe sitesi olması zannediyoruz. Travian.com.tr adresinden girebilirsiniz.
Elbette oyun da güzel ona birşey demiyoruz.
En son 129611 kayıtlı oyuncusu vardı. Bu sadece Türkçe sitenin verisi. Diğer bir çok ülkede de oynanıyor. Ve Türkçe sitedeki kayıtlı oyuncu sayısı diğer tüm ülkelerden çok. Siz zahmet etmeyin diye biz tek tek baktık.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.