Trojan açtım :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Turk145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım combo fixi indirin güvenli modda taratın ayrıca, kaspersky veya avirayı indirip kurun ve tarama yapın. virüs programınızın yanına imzamda bulunan zemana antiloggeri indirin.

2012 Ticaret Hilesi |Pvp ve Mt2Tr| - Metin2 Hile - Metin2 Forum | Metin2 Hilesi , Metin2 Hileleri , Metin2 İndir , Metin2 Yang
arkadaslar trojan oldugunu bilmiyordum ve açtım sonra arkadaslar trojan oldugunu söledi ne yapicam daha yeni format attirdim 20 tl ile babama tekrar sölersem format gerek die kızar
:(:confused:
formatı kendin atmayı dene yada sistemi geri yüklemesi yapabilirsin nasılsa format atılan güne geri dönebilir yeni attırdığın için

combofix indir kardeşim kessin çözüm şahsen daha dün arkadaşın pcsinde uyguladım kesin sonuc google amcada arayarak bulabilirsin combofix i

Antiler çözüm değil adam fud crpyter la crptladıysa anti görmez Comoda Internet Security indir o zaten adam senden bişey çekmek istediğinde öreneğin winlogon.exe 78.23.51.145 ile bağlantı kuramak istiyor dersin orda adını vs. öğrenirsin ayrıca engellersin. adını ve dizinini öğrendiğin virüsü güvenli modda elinle silip registery ayarlarınıda silersen bişey kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.