ttnet kota ile ilgli sorun ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Loadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loadi

Katılımcı Üye
arkdşlar bende önceden 4gblık kota wardı bana yetiodu hatta indrme fln yapıodum facebook wb takılıodum video fln izliodum sonra kota dolmya bşladı 6 yaptım oda 2 ay kdr idare etti oda dolmaya bşaldı oda yetmedi 8 yaptım oda 1 ay gitti 9gb olmya başladı en son 12ye çıkardım 2 ay oldu ve bu ay yine dolcak gibi durudk yerde doluor video izlemiom hç bşy yapmıom ilk aldğım zamanalr videoda izlerdm müzkte indrirdm 4gb zor doluodu şimdi neden böle oluyo bana yardım edebilcek varmı_??

Kotalarla alakalı şunu söyleyebilrim
Kotanız ne kadar düşükse daha az doluyor mesela 4 gb iken öyle hemen kolay kolay dolmaz fakat atıyorum 12 gb yaptırdığınızda hemen doluyor malesef.

Bu da TTNET'în bize oynadığı bir oyun diyelim :)

hımm anladım kardeş çok saol ben bunu kapatrcam ya ttnet değilde başka bi internet alcam ne önerirsnz_?

Ya size tavsiyem keşke 12 gb yaptıracağınıza direk sınırsız yaptırsaydınız.
Diğer internet olarak ben TTNET'ten başkasını tavbsiye etmiyorum.

TTNET kötünün iyisi :)

tamam çok saol kardeş walla bu kaç oldu artk iice delirdm TTNET kötnün iyisi ama şimdye kadar dedğin gibi snırsz yaptrsaydım daha az para öderdm ya aboneliği kapatıp 1-2ay sonra yeniden açtırcam kampanya felan dek gelir en iyisi yle ypayım ben yoksa baş edemicem her ay geçirmeye başlıolar 35lira yerne 50-60lira para veriom

Yardımcı olduğun için çok teşekür ederm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.