tugi den slm..

tugi_tugi

Yeni üye
11 Eyl 2009
2
0
merhaba arkadaşlar siteye yenı üye oldum arkadaşımın tavsiyesi ile geldim gercekten çok güzel bir site herkese emeğinden dolayı tşk edrm..
 

dehset2147

Katılımcı Üye
18 Şub 2007
476
4
MARMARİS
aleykum sılam hosgeldın kardessssss.. iyi froumlar Ben Bir Kürdüm Tht yi Şiddetle Herkese Tavsiye ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

MaNyaKGiRL

Katılımcı Üye
3 Eyl 2009
296
0
BurSa :)
yeri değil ama türkte kürtte insandır olmasını bilene, pkklılar kürt die her kürt onlardan mı sanki hepimiz kardeşiz ;):)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.