Tunceli'de çatışmada 1 asker şehit oldu

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
asker-op.jpg





Tunceli merkeze bağlı Çiçekli köyünde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Tunceli 4. Komando Tugayı'nda görevli birlikler akşam saatlerinde terör örgütü PKK üyeleri ile karşılaştı. Teröristlerin, güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' çağrısına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada Uzman Çavuş Hüseyin Özlen şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, helikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne sevk edildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.



askerlik.jpg



ŞEHİT EVİNDE YAS VAR
Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hüseyin Özden'in (35) Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki baba evinde yas var.

Şehit Hüseyin Özden'in Beyceğiz Mahallesi'ndeki evine bir sağlık ekibi ve ambulans eşliğinde giden Afşin Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tuncay Başar, baba Nuri Özden'e oğullarının şehit olduğu haberini verdi.

Acı haber sonrası babası Nuri Özden ile kızları Nazlı ve Seher Özden sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekibi tarafından Afşin Devlet Hastanesinde kaldırılan şehit Özden'in yakınları yapılan tedavinin ardından evlerine ***ürüldü. Bu arada eve gelen Afşin Kaymakamı Faik Arıcan da şehit ailesini yalnız bırakmadı. Şehit Uzman Çavuş'un cenazesinin Elazığ'daki askeri törenin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi.

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli bölgesinde operasyon yürüten güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Yaralılardan, askeri helikopterle Elazığ'a gönderilen Uzman Çavuş Hüseyin Özden şehit olmuştu.

"Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah'ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler." (Ali İmran, 3/169-170)


Allah ailesine sabır versin.
 

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
BaŞımız SagoLsun demekten baŞka Çaremiz mi var:( Lanet oLsun size adi ŞerefsizLer
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Vatanını canından üstün tutan, ülkesi için seve seve şehit ve gazi olan, vatan sevgisinin ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz, milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır.

Şehitlerimizin ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum. Saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet ve ailesine sabırlar diliyorum.
 

KhrYsaOR

Yaşayan Forum Efsanesi
24 Nis 2009
13,909
2
Basımız sağolsun vatan için herşey feda oolsun
şehit olan askerlerimize allahtan rahmet diliyorum
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
| PiTFaLL kardeşim;
Başımız sağ olsun demek bir çare ya da çaresizlik değil, aksine bizi asla yıkamayacaklarının sadece basit bir göstergesidir.
Şehit verdiğimiz aslanlarımız olmasaydı, biz bunları yazıyor olamazdık. Bu ülkenin bir gazisi olarak onlarla gurur duyuyorum.
Mekânınız cennet olsun aslanlarım...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.