türkçe mp3 arıyorum ben ya

kara ali

Yeni üye
10 Kas 2006
12
0
arkadaşlar merhaba. ben bayağı bi acemiyim bu işlerde mp3 indiremiyorum bu sitede de bulamadım türkçe mp3 bana yardım eder misiniz?
 

Bedros Sanches

Emektar
5 Ocak 2006
525
14
Austin,Texas
MUYAP tarafından yasaklandığı için Mp3 forumumuzda mp3 paylaşımı yapılamamaktadır. Fakat çok istiyosan limewire ares vs. gibi paylaşım programlarını kullanabilirsin.
 

kara ali

Yeni üye
10 Kas 2006
12
0
peki bu programları nasıl bulabilirim. lütfen yardımcı olr musunuz. dedim ya acemiyim
 
Kardes aramıza hosgeldın ama bos geldın
burası bır mp3 sıtesı degıl
burada hack uzerıne ve defans uzerıne bırseyler ogrenmeye calısıtıyoruz arkadaslar
ama bıze takılırsan sevınırım yani;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.