türkhack team !!! sealamlr hepinize.!!

gяєммχ

Yeni üye
18 Kas 2006
5
0
ARKDAŞALAR ÇOKS ELAMLAR OLSUN HEPİNİZE SİTEYLE TANIŞMAM ÇOK ENTRASAN OOLDU :) özel bir konuya girer burda bahstemek olmaz hrhalde :) siteniz çok güzele benziyor.. saygılar herkese..;):)
 

bybybylahana

Katılımcı Üye
9 Eyl 2006
454
9
119
konya
özelimiz ayrımız gayrımız olmasın canım burda..ama elam ne demek loo sizin oralarda :D:D:D

aramıza hoş geldin kardeşş
 

gяєммχ

Yeni üye
18 Kas 2006
5
0
hehehe :D selam demek isetiydim..:D gerçekten bnm isteğim Sİze THT aileisne.. Girmek isterim.. Sİtede göREv almak isterİm.. Bİrşeler Ögrenmek isterim.. Çok saolun VEde hanİ BölEE BİdlkleRİni genç bi arkadaşa devretmek isteyen abileirmzi varsa.. ben her zman açıgım lütfen çok hevesliyim türkübn gücünü THT nin gcünü göstermek istrim !!
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
hoşgeldın gяєммχ kardeş formun kalıtesını tadını alırsın ınşalah yalnız sana bır ıp ucu vereyım formu guzelce dolaş daha sonra anlatılan her ne konunun aynısını kendı bılgısayarın uzerınde uygula oke herhangı bır konu hakkında yazı çok uzun yazılmışsa yanı 2 yada 5 sayfalık yazı yazılmışsa hepsını oku tek bır harfı unutmadan o zaman bakarsın ne kadar yol ilerlemışsın:)

SeLaMeTLe KaL....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.