Turkhackteam Den Bir Ask Hikayesi

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
Arkadaslar Ask Bölümüne Yakisir Bir Benden Benim Yasadigim Bir Ask öyküsüne Anlatmak Istiyorum..

Ben Normalde Zor Seven Bir Insanimdir.ama Aradigimi Buldugum Zaman çok çabuk Asik Olan Da Bir Karakter Bazen Hersey Istenildigi Gibi Olmayadabilir.hüsranda Olabiliyor.neyse Benim Konum Benle Alakali Ve Baslayayim...

Ben Bir Kiza Asik Oldum Ve Su Ana Kadar Hiç Yapmadigim Ve Bazi Insanlara Göre Garipsenen Bir Ask.bizden Bir öykü. Biz. Sanal Insanlar Dan Sanal Bir öykü..ben Sanalda Yasanan Asklari Hep Küçümsedim Burada Askin Olmayacagini Ve De Herseyin Bir Kablo ötesinde Oldugunu Ve De O Kablonun Bir Gün Sinirlenip çekildeiginde Bu Hayallerininn Suya Gömülecegini Söylerdim Ve Bu Tür Ilişkiler Yasayanlar Bana Garip Gözlerele Bakardi.ses Te çikaramazdi..

Benimde Basima Geldi Ve Yeni Ben Mantigimi Dinledim Ama Asik Olmusum Ne Yazikki.ve Kötü Birşey Askin Heryerde Yasanani Sanal Real Aci Veriyor Ve Ben Mantigimi Aci çekmemek Için Seçtim Ama Yine çektim.ve Hikayemiz .

Turkhackteam.org Sitemizde Bir Gün Sayfa Yeniledigimde Bir özel Msj Düştü Msj Kutusuna Ve Açtim Msj Da Ne Lütfen Beni Eklermisn Diyordu Ve De Sana özel Msj Yazabilmek Için 20 Konu Açtim Sirf özel Msj Atmak Için Yaziyordu Ve şölede Bi Karakter Vardi :( Ben De Ekledim Ve Mesafemi Bozmadim Ve Buyrun Dedim Selamlar Benim Bir Sitem Var Ve Onun Için Yardim Almak Istiorum Diye Bir Yazi Düştü Ltfn Yazdi Bende Web Masterlik Işinden Pek Anlamdigim Için Bir Hostçuyla Görüstürdüm Pek Yardimci Olamadi Ama Olsun Tanismis Olduk.ve Biz Msn De Konusmaya Basladik Ilk önce Arkadas Gibi Ve Bana Sroular Yöneltiyor Ben De Cvp Veriyordum Elimden Geldigi Kadariyla Ve Bu Devam Etti.ve Ben Asik Olmaya Basladigimi Hissettim Ama Heralde Gelip Geçicidir Dedim. Ve Hala Konustuk Ve Garipsedigim Sanal Askin Içine Kendim Sürüklenmeye Basladim Onunla Chat Sitlerine Gidiyorduk Ve Orada Egleniyoduk.ve Ben Asik Oldum Heralde Ama Sanal Dedim. Ama Hakli Degilmiyim Yüzlerce Kizla Ask Yasamis Olabilirsiniz Ama Kaç Tanesiyle Evlendiniz 1 Yada Evlenmediniz. Suan Hiç Biri Yok Ve Bura Sanal Beni Korkuttu Ve Ben Bu Gece Mantigimi Dinledim Ve Herseyi Sildim Sanal Olan Msn Cep Telefonu Zaten Bende Elle Tutulur Neyi Vardiki Sadece Msn I Ve Telefon Numarasi :( Ve Hersey Bitti Dedim .ya Hangisiyle Evlendiniz Umarim Kararimi Dogru Verdim Bencillikmi Acaba Kendimi Düsünmekmi Ama Olsun Aci Yerinde çekilir

Buda Tht.org Den Bir Ask Hikayesi Olsun.arsivlerimiz Arasinda Kalsin..

Biz Yine Devam..

Herkese Tesekkür Ederim Ondada Sanalda Olsa Mutlu Oldum Bir An.:( Selametle Herkese
 

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
ilginç bir aşk hikayesi.

Ama daha fazla bağlanmadan bitirmen iyi olmuş bence. Çğnkğ sanal aşk saşma bişey...
 

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
haklısın neyse arsivlerde kalmıs oldu.:D HERKES KENDİNE İYİ BAK ZORROKİN DEN TAVSİYE SANAL ASK YASAMAYIN.BİZ GERÇEKTE BİLE ZOR BAGLILIMIZI KORUYORUZ.BİRDE SANAL NASIL OLUR.SANAL ASK YASAMAYIN ARKADASLR ŞİMDİ HERKESE SELAMETLE.
 

testiskosi

Üye
26 Ara 2006
235
0
Benimde başıma geldi.Hatta o kişi turkhackteame giriyormuş bana söyledi bende o sebeple geldim buraya.Ama meğer kaşar hem beni hemde burdan bir başkasını idare ediyormuş.Neyse biz elimizden geldiğince cezasını verdik.Er geçte Allah belasını verecektir.
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
gercektende ilginc..zorro ndn reale tasımayı dusunmedin.:S mesefa fln sorunundan dolayımı kız senin bulundugun ilde deildi fln mi....ayrıca sanal ask'a oLan görüşün bence yanLı$h çünqi ben çok sanal ask yasadım:)).o yuzden böle konusuorum:D ama 1 yere kadar sonrasında reale tasımıstım..ve suanda cıkmakta bulundugum kızlada yonjadan tanıstık:))..walla bnmde cok ilginc 1 sanal ask hikayem var ama ben yazmaya usenirim sizlerde okumaya:)..bizimkisi evlilige kadar gidiorduki direkten döndük valla:))..artık boşh bir zmnımda bende hikayemi sizlerle paylasırım..:).
 

dreamhouse1989

Yeni üye
2 Ocak 2007
17
0
Benim de başıma geldi sanal dünyadan aşk yaşadım ve buluştum sadece 3 ay sürdü ilişkimiz bence biraz saçma fazla tavsiye etmiyorum her zaman doğru insanlarla karşılaşmayabilirsiniz!
 

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
olsun arkadaslar.bu da anılarımız arasında kaldım görüşmek mesele değil hemde eimkanım vardı ama olsun böylesi belki iyi oldu :( biraz yıpransakta olur.sevgi gerçektir gerçek olanı güzeldir.
 

YaqmuR

Yeni üye
19 Şub 2007
29
2
Zorrokin sana katiliyorum .. düsüncelerinede saygi duyuyorum hicbirseyi yanliz yasamadin ne hissetiysen bende hissettim ama yanlis olduguna inaniyorsan kendince dogru bir karar verdigine bana da sana saygi duymaktan baska bisey düsmez .. ama ama ama ama ama bizimkisi bir ask hikayesiydi :(
 

smartgirl

Üye
15 Ocak 2007
187
0
izmir
ilginç bir aşk hikayesi.

Ama daha fazla bağlanmadan bitirmen iyi olmuş bence. Çğnkğ sanal aşk saşma bişey...

aşkın sanalı yada reeli olmaz aşk aşktır..kalbindeki o karıncalanma duygusu,eğer bunu yaşatabiliyorsa ne güze.aşk sadece tenden ibaret değilmiş...mantığın işlemediği en berbat durum...dünyanın en güzel şeyi önemli olan hissetmek ve boğulana kadar içmek.buluncada bırakmamak...ama bırakmamak herkese göre değilmiş onu gördüm.kolayken geri dönmek ne kadar da kolay öyle değilmi???biranlık güzel bir koku ve tat sonrası yok....karanlık.kaçıp gitmek ne kadar kolay bende kaçanlardanım.ama ya geride kalan?????
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.