Türki'ye nereye Gidiyor...

ozerdem

Yeni üye
18 Ocak 2012
1
0
izmir
:secret

THT ye yeni üye oldum söyle bir dolaştım.. Sonra gördüm ki insanlar o kadar bilinçsiz yada o kadar cahil ki ne tarihini biliyor nede tarihinde kimlerin ne haltlar yediğini biliyor.
M. Kemal ATATÜRK’ÜN kapattığı Mason cemiyetleri neden tekrar açıldı neden ileri gelenler hep mason cemiyetlerinden neden zengin çocukları direk genç yaş da beyinleri yıkanırcasına mason cemiyetlerine üye oluyorlar. İsim vermek gerekirse Süleyman DEMİREL bir zamanlar bu ülkeyi yöneten mason cemiyetlerinin ileri gelenlerinden bir kaçından biri…

Neden İsrail yada Amerikan oyunlarına gelip yok terör böyle şu şöyle demek yerine kendi içimizdeki hainleri dışa vursak yada direk söylüyorum vatan hainliğiyle kellerini uçursak ben kendim aşırı milliyetçiyim şu anda imkan versinler yapamayacağım yada yapamayacağımız hiç bir şey yok desem benim arkamdan kaç kişi gelebilecek.
Yada desem ki şu insanlar mason cemiyetinin 1 numaralı adamlarıdır. Ne yapacağız yada ağzımız mı açık kalacak.
Bu Dünya devi dediklerimiz öyle bir yapılanma içerisindeki sen ne yapsan nereye adım atsan affedersin tuvalete kaçta gitsen haberleri oluyor ki sen değimlisin AB girmek isteyen yada I love You America diyen evet sensin bu yüzden bunlar müstahak sanırım.

Ama ne yapmak lazım nasıl davranmak lazım bunları oturup konuşmak lazım gerekirse gizli cemiyetmi kurmak lazım…..

En son lafım şu olacak asırlık Ergenekonu bile ne hale getirdiler……
 

Freelancer

Katılımcı Üye
17 Ocak 2012
673
0
Hesap Makinesi
Arkadaşım, birincisi, sakin olun. Bu başlık kurallara ne kadar uygun bilmiyorum ama, yorum yapacağım. Gizli cemiyetle filan bu iş olmaz. Adam gibi bir ülkenin gizlisi; istihbarattan ve devlet işletinden ibarettir. Bu işin çözümünü hepimiz biliyoruz. Öncelikle eğitim, yıkanmış ve/veya yıkanmakta olan beyinlerin geri kazanılması, çünkü eğitimsiz insanı yönlendirmek kolaydır. Nereye çekerseniz oraya gider. Diğer bir şart da disiplin. Disiplinsiz bu işler olmaz, Atatürk düzenli orduyu boşuna kurmadı. En kesin çözüm örgütlenip hep beraber hareket etmektir, bir kişi tek başına bir şey yapamayacağını bilir, ancak bilmediği kendisi gibi milyonların olduğudur. Bu nedenle toplu hareket çözüme gider, eğer bugün Van'da çocuklar donarken, ülkenin her tarafında askerlerimiz ölürken biz veya başkası, buna ses çıkarmıyorsak bu iş yürümez. Saygılarımla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.