UFO havada infilak etti...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xhacker.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xhacker.

Katılımcı Üye
64012.jpg

UFO havada infilak etti!
29 Mayıs 2008 Perşembe 14:54
İnanılmaz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz uçan bir nesne yani bir UFO havada infilak etti. Kalıntıları ise halk topladı. İşte UFO'dan geriye kalanlar...

Vietnam'da önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Phu Quoc adası semalarında bir patlama meydana geldi. Görgü şahitlerine göre patlayan bir UFO'ydu...

İNANILMAZ BİR PATLAMAYDI

Ada sakini Ngang Van Truyen, "Sabah 11 sularıydı. İnanılmaz bir gürültü duyduk. Önce gök gürültüsü sandık ancak daha sonra bir duman tabakası gördük. Siyah bir cisim yere doğru düşüyordu. Duman 100 metre kadar uzuyordu. Herhalde uçan bir cisim patladı" şeklinde konuştu. Truyen ayrıca patlamadan önce herhangi bir uçak sesi duymadıklarını da sözlerine ekledi.
KALINTILAR BULUNDU
Truyen ve diğer bölge sakinlerinin daha sonra patlamadan arta kalan sarı yeşil rennkte alüminyum benzeri 6 ****l parçası bulduklarını söylediler. bulunan ****l parçalarının üzerinde hiçbir işaret ya da yazı yoktu.
Hatta patlamanın etkisiyle ****l parçalarından biri bir evin çatısına düşmüş ancak herhangi bir kazaya neden olmamıştı.
Şu anda adalılar ceset ya da başka parça bulmak için araştırmalarını devam ettiriyor.

YETKİLİLER: BİLMİYORUZ AMA UFO DEĞİL!
Askeri yetkililer ise patlamanın olduğu saatte bölgede uçan herhangi bir askeri uçak olmadığını söylediler. Ancak onlara göre patlayan bir UFO değil. Fakat ne olduğunu askeri yetkililer de bilmiyor.

kardes konuları hep sen mı yazıon yoksa cok buyuk bı tesaduf mu ?

ve genellıkle hep ılk oyurmu ben yazıom alla alla

Böle bir haber var gundemde suna tabi nedir ne degildir bilgimiz yok tabi

eet bu bi gerçek ama bende sizlerle bişi paylaşıyım adamın biri hergece uzaylılarla dialog kuruyo ve bi gün onları görüntülüo gizli kamera ile bende bugun arktan duydum paylaşam dedim :D

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.