Ulead COOL 3D Production Studio Türkçe

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
c3ds_ui1.jpg

Ulead COOL 3D Production Studio Türkçe arkadaşlar bu proğram ile üç boyutlu video ,gif,flash vs animasyonlar yapabilirsiniz hadda kendinize özel video efekt ve geçiş efektleri yapabilirsiniz..

çalışma biçimi objenin konumu a ile b noktası arasındaki kordinatlar ile hareket etirebilirsiniz hiç bir şekilde kod istemez

amatörler tarafından çok kolay bir şekilde resim gif video yapabilirsiniz

kısacası bu program ile photosohp bilginizde varsa hiç kimsenin yapamadığı efektler video geçişler gif resimleri yapapabilirsiniz


DOWNLOAD

not:alıntıdır..
 

ahmet723

Yeni üye
19 Şub 2007
3
0
yardıııım lütfeeen

kardeşim çok tşkler bende bu program var ama türkçe değil bunun yamasını nerden bulurum birde ben bunun ne işe yaradığını birtürlü anlamadım resimli bir şekilde anlatsan sana çok tşk ederim .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.