Ulead PhotoImpact 12

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie


57047i.png

Özellikle dijital kamera kullanan ve çektikleri resimler üzerinde düzenlemeler yapmak isteyen kullanıcılar göz önüne alınarak hazırlanmış. Ayrıca yazılımın ana resim düzenleyicisi Photo Explorer, Gif Animator ve PhotoImpact Album olmak üzere 3 yardımcı uygulama ile de desteklenmiş. Photo Explorer, resimleri organize etmek için kullanılacak bağımsız bir yazılımken, Gif Animator de web için etkileyici GIF animasyonları üretmek için hazırlanmış. PhotoImpact Album’ü ise fotoğraf veri tabanları hazırlamak için kullanabilirsiniz.
Yazılımda Bulunan Diğer Özellikler:
  • Fotoğraflarınızdan isterseniz belli objeleri çıkartabilirsiniz ve bunu programın sihirbazları ile hiç zorlanmadan başarabilirsiniz.
  • Fotoğraflarınızdaki gölgelenmeleri yok edebilirsiniz.
  • Filtreleme efektleri ile fotoğraflarınızın görüntülerini iyileştirebilirsiniz.
  • Web sayfalarınız için Java efektleri oluşturabilirsiniz.
  • Fotoğraflarınızdaki kırmızı göz sorununu birkaç adımda kolaylıkla çözebilirsiniz.
  • 11 Sürümüyle Yapılan Yenilikler
  • Çalışma alanı sizin stilinize uyacak şekilde tasarlandı.
  • Nesne çıkarma aracı geliştirilerek sadece 1 dakikada istediğiniz nesneleri profesyonelce seçip çıkartmanız sağlandı.
  • Çeşitli fotoğraf makinelerinin resimlerindeki hatalar giderildi. Yazılımın fotoğraf makinelerinin resimleriyle uyumlu olması sağlandı.

:yo

:twist
veya

veya
:secret
 

wall71

Yeni üye
27 Kas 2008
1
0
activasyon codu varsa cok mutlu olacagım cunkı yuklemedım deneme surem bıtmek uzere
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.