Ultra ISO Premium Edition 8.6.0.1936

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
ultraiso.jpg

Sabit sürücülerin kapasitelerinin artması ve CD/DVD kullanımının yayılması ile birlikte kullanıcıların bir çoğu CD ve DVD’deki oyunlarını sabit sürücülerine kopyalayarak daha hızlı çalıştırmaya; uygulama, program ve filmlerin yedeklerini de sabit sürücülerinde saklamaya başladılar. Artık CD yazıcı uygulamalarının birçoğu içeriği bir bütün halinde tutan CD imajları hazırlamanıza izin veriyor, CD/DVD imajlarını tekrar CD’ye veya DVD’ye yazabiliyorsunuz.
Ultra ISO ile çeşitli biçimlerdeki CD/DVD imajlarının içeriğini görebiliyorsunuz. Uygulama bununla da kalmayarak sahibi olduğunuz imajın biçimini değiştirebiliyor, içerisindeki dosya ve klasörleri kopyalayabiliyor ve imajın içerisine dosya atabiliyor. Uygulama boot (açılış) bilgisini barındıran imajlarda herhangi bir bozulmaya neden olmuyor, hatta istenirse imajı bozmadan boot bilgisini de değiştirmenize olanak tanıyor.
Deamon Tools ve Nero Image Drive gibi sanal sürücü uygulamalarıyla tamamen uyumlu olan Ultra ISO, tüm Windows sürümlerini de tam olarak destekliyor.
UltraISO, 27′den fazla CD imaj biçimini destekliyor.
Bunlardan bazıları;
BlinkWrite (*.BWI/*.BWT), CDSpace (*.LCD), CDRWin (*.BIN/*.CUE), CloneCD (*.IMG/*.CCD), DiscJuggler (*.CDI), Duplicator (*.TAO/*.DAO), Easy CD Creator(*.CIF), Fantom CD (*.MDF/*.MDS), Farstone Sanal Sürücüsü (*.VCD), Gear (*.p01/*.md1/*.xa), Instant Copy (*.pdi), Nero - Burning ROM (*.NRG), Noum Vapor CDROM (*.VaporCD), NTI CD-Maker (*.NCD), Prassi (*.GCD/*.GI), VCDROM Extension (*.FCD), Virtual CD (*.VC4/ *.000), Virtuo CD Yöneticisi (*.VDI), WinISO(*.ISO), WinOnCD (*.C2D). 10 Gb’a kadar DVD imajı alıp; Audio CD imajı(.NRG), Video CD imajı veya sürücü imajını(.IMA) da açabiliyorsunuz.
Bu sürümdeki yeniliklere bakacak olursak:
* CopyToDVD ve BlindWrite programlarını da otomatik olarak tanıyıp birlikte çalışabilme
* Çoklu DVD imajları (.GI) ve BlindWrite5 biçimi (.B5T/.B5I) desteği
* VCD imajlarındaki .MPG dosyalarını çıkartabilme
* .BIN dosyalarını .ISO biçimlerine dönüştürebilme
* Geliştirilmiş DVD yedekleme özelliği ile DVD+R/RW disklerine de tam olarak yazabilme
* Açılabilir (Bootable) DVD hazırlanmasındaki bazı sorunların giderilmesi
* .WAV dosyaları ile olan sorunların giderilmesi
* Büyük boyutlu yazı tipleri ile olan sorunların giderilmesi (Arabirimde)
* Birçok küçük hata düzeltmesi ve yenilikler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.