Ünlü Youtuberin Numarasını Alma Yöntemi Türk Telekom Avea Hattı Olanlar İçin Geçerlidir

nk009

Katılımcı Üye
12 Şub 2016
339
0
Arkadaşlar ben denemedim, Youtubere özel mesajdan numaranızı atcaksınız (Türk Telekom avea olmalı hattınız) o sizi gizliden arıcak yoğunluğa bağlı herkes atıyo numarasını ona o sizi gizliden aradığı anda emin olmak için açınız telefonu konuşun biraz o olduğundan emin olmak için, kapattıktan sonra

http://www.turkhackteam.org/genel-g...a-kanitli-bu-yontem-sadece-tt-de-gecerli.html bu konudaki anlatıma girin ve gizliden aramış numarasını bulun.

arkadaşlar youtubede araştırırsanız bulursunuz Youtuberi zaten atarsam eğer reklama girer. 371 bin abonesi var yaklaşık. Trollemiş oluyonuz yani. youtubeye " telefonla takipçelerimi aradım !!!" aratın. Videoda takipçilerimi aradım dediğine göre kanalını takip edin. özelden numaranızı atın youtubere youtubeden. ararsa eğer gizli numaradan emin olunca o olduğundan. şansınıza bağlı arayıp aramaması çünkü o kadar yoğunluk var. Zaten videoda yorumunu sabitlemiş özelden atın diye.

yukarda verdiğim linkteki konuya bakın aradığında. ve numara elinizde.

NOT: Türk Telekom (Aveada ) Geçerlidir. Diğer Hatlara Sahipseniz Boşu Boşuna Denemeyin. Ve Sizi 100% Gizliden Arıcak Yoğunluğa Bağlı.

ÖNEMLİ NOT: NUMARAYI GÖRDÜĞÜNÜZDE SAKIN DAĞITMAYIN. 1LE 4 ARASI YILDAN BAŞLAR.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.