Unsecure ile web hack

fataleror

Üye
9 Ara 2006
246
7
Buyurun Deneyın Gorun Bır Tsk Yeter
smile.gif


Site kırmak için öncelikle UnSecure denilen bir programa ihtiyacınız var.
Programı çalıştırınca karşınıza gelen yerde neler yapmanız gerektiğini anlatıyorum simdi

color=#22229chttp://packetstormsecurity.nl/Crackers/Unsecurev1.2.zip (programı burdan indirebilirsiniz)

Computer name or Ip: Buraya Kırmak istediğiniz sitenin Ip numarasını yazmalısınız. Bilmiyorsanız* Cute Ftp ile bağlanın Ipsini bağlanırken göreceksiniz veya siteye ping atın.
Port: buraya kırmak istediğiniz sitenin portunu yazın genellikle 21 oluyor. Siz 21 olarak bırakın.

Current password: Buraya dokunmayım

Username: Bu bölüme sitenin kullanıcı adını yazın* bilmiyorsanız Ip numarasına finger çekin görürsünüz.

Dictionary File: Burası kilit nokta buraya denenecek olan şifreleri barındıran dosyanın adını yazın.Yani bir wordlist bunuda pwlmaker4.0 la yapabilirsiniz.

Attack Options bölümünde yapacağınız değişikler: Dictionary attack ve reconnect on disconnect tuşlarını seçin diğerlerini seçili bırakmayın.
Brute force attack: Bu bölümde hiçbirşeyi seçili bırakmayın.

Diğer kalan bölümlere hiç dokunmayın ve connect tuşuna basın şifreleri denemeye başlar. Biraz uzun sürer ama site kırmanın en emin yoludur. Şifreyi bulursa current password bölümünde görürsünüz.
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
:D en zor yoldur bekleyecek bikaç yılınız varsa önce wordlist oluşturacan bu bi iş 2.si bide onu deneyecek benmm pc 2gb ram var gene dakkada en fazla 500-1500 arası pass deneyebilio ve adamın passının kaç haneli olduunu bile bilmionuz....

siteye root atın logları çekin hashı laın onu kırın daha basit ;)

finger nasıl atılıo demişin bende bilmiom whois demeye çalıştı galiba saten isterseniz girin siteye heryerde adminin adı vardır ;) biraz araştırıcı olun yada whois çekin genelde gelio
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.