Unutamadım

testiskosi

Üye
Unutamadım..

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda
Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin
Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme
Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

Unutamadım bu şarkıya sığındım.Ayrılık acı.Hergün yaşanan olaylar bitince insan arar oluyor eski günleri.Ama mecbur kalınca hiçbirşey yapamıyor.Belki unutuldum.Ama ben hala unutamadım.Birgün bitecek benim içinde henüz zamanı gelmedi*bitmedi.İnsan sevdiğini kaybediyor zamanla unutuyor diye soruyor kendine.Tek teselli bu oluyor belkide.Fakat birgün bu da son bulacak.Olaylar geri dönülmez bir hal alacak.Arada sırada aklına gelsede zamanla geçmişin pusu içerisinde kaybolup yok olacak..

Son düzenleme:
Yazdık yazmasınada haklı çıkmışım ben çoktan unutulmuşumda haberim yokmuş :) Hatta hanımefendi sevgimize bile inanmamış.Her neyse gidene dur diyemem giden defolur zaten sevene sevme derim sevenim varsa eğer.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.