Usb Bellek Virüs

Lyrinjo

Katılımcı Üye
9 Ağu 2015
549
0
Herkese iyi akşamlar. Bende 16 gb'lık bir usb bellek var. Ps4'ten bazı dosyalar alıcam fakat virüslü olma ihtimali var diye takmaya güvenemiyorum. Temizlik işlemini nasıl yapabilirim?
 

RedHackNes

Kıdemli Üye
1 Tem 2015
3,344
15
Nereye...
Taşınabilir bellek virüslerinin önüne geçebilmenin en başta gelen çözüm yöntemi, güvenilir ve güncel antivirüs programları kullanmaktır. Daha önceden tanıtımını yaptığım "AVG Free" isimli antivirüs programı, ücretsiz olması nedeniyle tercih sebebidir ve pek çok virüs ile zararlı programcığı yakalayabilmektedir. Her ne kadar çoğu antivirüs programı yeni yeni yayılmaya başlayan bir taşınabilir bellek virüsünü ilk başlarda tespit edemese de, gerekli güncellemeler sonucunda virüsü tanıyabilir hâle gelebilmektedir. Bu nedenle, kullanmakta olduğunuz antivirüs programını sık sık güncellemekte fayda vardır.

Eğer bilgisayarınızda herhangi bir antivirüs programı yüklü değilse, İnternet üzerindeki çevrim içi virüs tarama sayfalarından bilgisayarınızda gerçek zamanlı virüs taraması gerçekleştirebilirsiniz. www.kaspersky.com/virusscanner adresinden bu tür bir çevrim içi virüs tarama uygulamasına erişebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.