Usb Okunmuyor.

27 Haz 2016
151
0
]Bilgisayarıma son günlerde bişeyler olmaya başladı virüs olduğunu düşünüyom 3 tane ayrı virüs programı denedim ama bi işe yaramadı.Esed Avira ve Mcafee Denedim.Format Atcam Sorun Deil Ama Sorun Şu;Format Atıcam Ama C\ Yedeklemek istediğim bi oyun var yani şimdi oynayıcam ama Usb okumuyor.altta gözüküyo takılı olduğu ama okumuyor yani yok.
nW87Qg.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

gorkemBey

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
844
0
VPN : ON
Driverleriniz Güncellemeyi deneyin Eğer olumlu sonuç alamassanız USB Çoğaltıcınız var ise Klavyenin Usbsını Çıkartın ve çoğaltıcıyı takın sonra kalvyeyi ve usbyi çoğaltıcıya takın

27 Haz 2016
151
0
Bozulsa Bile Bütün Hepsi Bozulmaz

Çok Kez Kontrol Ettim

Neyse birdaha indiririm format atıcam zaten yinede uğraşınız için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.