Uyarı....!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Bir süredir işlerim nedeniyle forumdan uzak kaldım. Bir çok değişiklik olmuş. Bunların arasında olumlu değişiklikler olduğu gibi ne yazık ki bazı şeyler yine değişmemiş.

Biz nerede yaşıyoruz ;
Türkiye Cumhuriyeti' nde...

Resmi dilimiz nedir ;
Türkçe...

Yönetim şeklimiz nedir ;
Cumhuriyet...

Bunlar anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek maddeleridir ve öyle de kalacaktır.

Halâ etnik köken tartışmaları sürüp gidiyor, bundaki amacınız nedir, anlayabilmiş değilim. Burası bunun yeri değil, siyasi bir platform değiliz biz, artık bunun farkına varmanız gerekiyor. Siyasete çok meraklı olanlar gidip siyaset bilimi okusunlar, ya da aktif siyasete atılsınlar. Zaten seçtiğimiz 550 kişi ile uğraşıyor tüm üşke, bunların sayısını arttırmaya gerek yok artık.

  • Türkiye ve dünya çapında haklı bir yer edinmiş bir platformda olduğunuzu unutmayın,
  • Etnik tartışmalara girmeyin,
  • Etnik kökeni ne olursa olsun hiç bir kökeni karalamayın, onalrın hiç birini siz var etmediniz,
  • Konularınızı açarken herhangi bir etnik gruba yönelik karalama kampanyasına varacak türden polemik konularına girmeyin,
  • Terörü lanetlerken bu sorunun çıkış noktasını göz önünde bulundurun ve belli bir etnik gruba saldırı yolunu seçmeyin.

Yukarıda saydığım davranışlara devam etmekte ısrar edenlere gereken yaptırımlar uygulanacaktır.

Ancak buna gerek kalmayacağını umuyorum...
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Son günlerde kimi kullanıcılar foruma yakışmayan sözler sarfetmeye başladı. Forumda kendini gösteren kişilerden birini kullandığı ağıza alınmayacak küfürlerinden dolayı uzaklaştırmak zorunda kaldım.

Ne demişler ; kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapma. Hangi cür'etle en kutsal varlık olan analara küfür edilir, hangi mantığa sığar anlamıyorum. Bu da asla taviz vermeyeceğimiz hususlardan biridir.

Kurallara uyulduğu taktirde hiç bir sorun yaşanmayacağını bir kez daha belirtmek istiyorum ; artık biraz daha dikkat...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.