Üye Şifrelerini Çözme

THE_MILLER

Katılımcı Üye
8 Ocak 2007
459
21
85
Italy // Roma
Bir siteye üye olan kullanıcıların şifresini çalmak için öncelikle o sitede minik bir araştırma yapmamız gerekir. İlk olarak üyelerin kullanıcı adlarını ve şifrelerini girdikleri yerin adresini bulacağız. Üye şifresini çalmak istediğiniz siteye girin. Orada "Üye Girişi" yada "Members" diye bir bölüm olması lazım. Ona tıklayın, büyük ihtimalle şifrenizi soran bir ekranla karşılaşacaksınız. O ekranın çıktığı adresi bir yere not edin. Adresin şöyle bir şey olması lazım:
http://members.siteninadresi.com/
yada
http://www.siteninadresi.com/members/
Eğer elinize geçen adres bunlara benzemiyorsa ve karşınıza şifrenizi soran bir yeni bir pencere gelmiyorsa bu sitenin üye giriş adresini doğru olarak bulamadınız yada bu seçtiğiniz site HTTP (Auth) yöntemi ile kıramayacağımız sitelerden biri. Bu tür siteleri kırmayı sonra öğreneceğiz. O yüzden böyle bir site seçtiyseniz değiştirin. Size önerim kırması çok basit olan
http://www.whitehouse.com dan birkaç şifre kırmak.
Şimdi
http://www.hoobie.net/brutus adresine girin ve Downloads bölümünden Brutus Aet2'yu bilgisayarınıza indirin. Başka bir alternatif ve Brutus'un bir kopyası olan Webhammer Beta'yı da http://www.wardom.org dan indirebilirsiniz. İki program birbirine çok benziyor. Şimdi adım adım bu programları nasıl kullanacağınızı anlatacağım.
Öncelikle "URL" bölümüne
http://members.whitehouse.com yada şifre kırmak istediğiniz sitenin adresini yazın. "Type" ve diğer bölümleri ellemeyin. Şimdi sıra geldi Proxy ayarlarına...
Öncelikle Proxy'nin ne olduğunu öğrenelim. Proxy, Ip numaranızı gizler ve Ip numaranız sizin internetteki kimlik kartınızdır. Ip numaranız, şifresini kırmaya çalıştığınız sunucu tarafından kaydedilirse ne olacağını siz düşünün. Ve bu yüzden proxy ayarları çok önemli. Ayrıca bu bölüme çalışmayan bir proxy sunucusu yazarsanız şifreleri kıramazsınız.
Proxy sunucuları iki bölümden oluşur: Ip numarası ve port. Örnek olarak "127.0.0.1:80". Şimdi yeni bir şey öğreniyoruz bazen bu proxyler sunucuları, Ip ve port'un arasına ":" ko***** yazılır. Yani "Ip: 127.0.0.1, Port: 80" demek yerine kısaca "127.0.0.1:80" diyebilirsiniz. Proxy bölümüne yazmak için proxy listelerini alttaki adreslerde bulabilirsiniz:
http://www.cyberarmy.com/lists/proxy.../anon_list.htm
Proxy sunucusunun çalışıp çalışmamasının çok önemli olduğunu söylemiştim. Çalışmıyorsa şifreleri kıramayız. Şimdi nasıl çalışan proxy sunucusu bulabileceğinizi anlatacağım.
http://www.multiproxy.org adresinden MultiProxy v1.2'yi indirin. Tüm bulduğunuz proxy sunucularını NotePad'e kopyalayın ve Multiproxy'nin yüklü olduğu dizine "proxy.txt" diye kaydedin. Multiproxy'de Proxy List > Options > Proxy Servers List > Menu > Files > Import Proxy List > "proxy.txt" deyin. Sonra tekrar ana ekrana dönün ve Options'dan "Check All". Böylece MultiProxy "proxy.txt" içindeki her proxy sunucusunu kontrol etmeye başlar. Bu işlem bitince çalışan proxy sunucularını Proxy Servers List penceresinden öğrenebilirsiniz.
Şimdi tekrar Webhammer'a (yada Brutus'e) dönüyoruz. "Use Proxy" seçeneğini işaretleyip çalışan bir proxy sunucusunu giriyoruz. Ve "OK" tuşuna tıklıyoruz. Yukardan Load Dict yada Pass File'a Browse diyoruz ve kullanmak istediğimiz wordlisti seçiyoruz. Artık ayarlarımız hazır. Son olarak "Start" tuşuna basıyoruz. Eğer çalışan bir proxy sunucusu girdiysek ve tüm ayarları doğru yaptıysak altta şifreler gözükecektir. Sitemizin "Üye Giriş" bölümüne gidiyoruz ve şifremizi giriyoruz. Hata yapmadıysak karşımıza sitenin üye bölümü geliyor. Bravo ilk şifremizi kırdık ama daha ders bitmedi.
Diyelim ki kullanıcı adımız ve şifremiz "melvin". Browser'ımızın Adres bölümüne
http://melvin:[email protected] dresi.com/ yada http://melvin:[email protected] m/members/ yazarsak hiç şifremiz sorulmadan siteye ulaşabiliriz. Bunun nedeni sitenin adresini yazarken yanında kullanıcı adımızı ve şifremizi de girmemizdir
Alıntı
 

CyberLord_

Üye
23 Eki 2007
56
0
emeğine sağlık güsel paylaşım bende access diver i öneriyorum...youtube dan kullanımı hakkında videoları görebilirsiniz...
 

iSyAnKaRr

Üye
27 Eyl 2007
92
0
emegine sağlık çok güzel paylasım

imagestt0.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.