Uzaktan Şifre Denenebilecek Servisler

XXC3

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
304
0
Kali Linux
Herkese merhaba TurkHackTeam ailesi bugün sizlere Uzaktan Şifre Denenebilecek Servisler'i götericem :)

Dosya Yazıcı Paylaşımı:
Netbios & SMB protokolleri ile dosya yazıcı paylaşımlarını yönetirler. Uzak sistemde Netbios (Port 137/UDP, 137/UDP, 139/TCP) ve SMB (Port 445/TCP) servisleri çalışıyor olmalıdır

RDP (Remote Desktop Protocol): Uzak Masaüstü Bağlantısı protokolü Uzak Masaüstü Bağlantısı'nı yöneten protokoldür ve Port 3389/TCP'den çalışır.

SSH (Secure Shell): Port 22/TCP'den çalışır ve özellikle linux sistemlerde kullanılan uzak erişim protokolüdür.

Telnet: Uzak yönetim amaçlı kullanılan Telnet protokolü uzaktan komut çalıştırmaya sağlar ve Port 23/TCP'yi kullanarak iletişim kurar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.