Uzun süredir üye olmama rağmen 'yeni üye' yazıyor!

Doctordied

Katılımcı Üye
19 Nis 2020
306
199
Arkadaşlar bir yılı aşkındır üyeyim. Ama hala yeni üyeyim sebebi nedir ve bu rütbe nasıl yükselir
Öncelikle Merhaba, İyi Forumlar diliyorum;
Forumda sizin ne kadar süre durduğunuz ve ya hesabınızın eski tarihte açılması maalesef ki sizin rütbelerinize etkilemez.
Rütbeyi yükseltmek için öncelikle bildiğin konular üzerine cevaplar yazmalısın, yani kısaca rütbeni arttırmak istiyorsan Turk Hack Team formunu aktif olarak kullanıp gördüğün konulara cevap vererek ve ya konular açarak arttırabilirsin. Diğer türlü rütbenin artacağını düşünmüyorum, arttırırsan bana haber ver de ben de yapayım :). O yüzden yardım merkezinde aktif gezmeyi bırakma dostum.
Sana başarılar diliyorum. Umarım rütbeni en yakın sürede yükseltirsin. Gününün iyi geçmesini diliyorum. Kolay gelsin.
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
890
55
word.exe
Merhabalar;

Üyelerimizin rütbe sistemi oluşturduğu kayıt yılına bağlı değil, attığı mesaj sayısına ya da katıldığı tim veya kulübe göre değerlendirilir.
Eğer bir tim'de veya kulüpte rol almak istemiyorum diyorsanız aşağıdaki linkten mesaj sayısına bağlı olarak artan rütbelerin detaylarını görebilirsiniz.

TurkHackTeam Üye Rütbe Sistemi

Başka takıldığınız bir konu varsa da yazabilirsiniz, saygılarımla.
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
bunun sebebi çok az veya hiç mesaj atmamanızdır. Forumumuzda rütbe atlayabilmeniz için post atmanız gerekmektedir. 50 posttan fazla post atarsanız, yeni üye rütbesinin bi üstü olan ÜYE rütbesine geçersiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.