VB .NET Programı Yönetici Olarak Çalışmasını Sağlamak

TrOwX

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
276
0
Trabzon/TR
Merhaba, Bu Konum da Sizlere VB .NET'te Yaptığımız Programı Nasıl Yönetici Olarak Çalıştıracağımızı Göstereceğim Resimli Olarak! Başlayalım :)

6XOM8v.png

Sonra

AkaG5v.png

Ve...

aGO2dd.png

level="asInvoker" Yerine level="requireAdministrator" Yazdığımız İçin Gördüğünüz Gibi Programımızın İkonun da Windows Tarafından Yönetici İzni İstediğine Dair Bir Resim Oluştu

qWoPGW.png

Yanlışım Varsa Affola.

Son düzenleme:

MyWhite

Uzman üye
18 Mar 2017
1,006
0
127.0.0.1
bunun amacı ney hoşuma gitti :trll̻̞͔̩͖̺̜๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎

ve güzel konu dostum :) eline sağlık

dbysummit

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
774
0
Merhaba, Bu Konum da Sizlere VB .NET'te Yaptığımız Programı Nasıl Yönetici Olarak Çalıştıracağımızı Göstereceğim Resimli Olarak! Başlayalım :)

6XOM8v.png

Sonra

AkaG5v.png

Ve...

zBXyD6.png

Yanlışım Varsa Affola.

Dostum konuda bir yanlışlık var, yanlış yeri dikdörtgen içine almışsın [Alttaki asInvoker değiştirilecek, teşekkürler bu arada, bu Vb.net işleminin nasıl yapıldığını öğrenmeye ihtiyacım vardı]

TrOwX

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
276
0
Trabzon/TR
Dostum konuda bir yanlışlık var, yanlış yeri dikdörtgen içine almışsın [Alttaki asInvoker değiştirilecek, teşekkürler bu arada, bu Vb.net işleminin nasıl yapıldığını öğrenmeye ihtiyacım vardı]

Aga orayı dikdörtgen içine almanın sebebi oradaki asInvoker vs yazısını kopyalayıp alttaki yere yapıştırınız diye öyle yaptım ama kimse anlamamıştım e normal kimsenin anlamaması neyse müsait bir zamanda konuyu düzenlerim :)
Şu an Android'deyim bir kaç güne konuyu güncelleyiceğim :)

dbysummit

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
774
0
Aga orayı dikdörtgen içine almanın sebebi oradaki asInvoker vs yazısını kopyalayıp alttaki yere yapıştırınız diye öyle yaptım ama kimse anlamamıştım e normal kimsenin anlamaması neyse müsait bir zamanda konuyu düzenlerim :)
Şu an Android'deyim bir kaç güne konuyu güncelleyiceğim :)

Tamamdır :)

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.