vBulletin'de Tema Yükleme

NightWolf

Emektar
27 Ara 2005
722
11
about:home
Öncelikle temamızı indiriyoruz. Temanın 3.0.x veya 3.5.x e uyumluluğuna dikkat ediniz.

Ftp ye giriyoruz. forum klasörünü açıyoruz. Tema dan temaya değişir nereye atıcağımız. Genelde temanın klasörünü /forum/images klasörünün içine klasör olarak atılır ! Öncelikle /forum/images in içine atarak deneyiniz.

Daha sonra admin panele giriyoruz.

Styles & Templates >> Stil indir/yükle >> Import Style XML File

Bu tablodan temanın xml sini import ediyorsunuz.

Sıra geldi temayı forumda aktif etmeye ;

admin panel >> vBulletin options >> Style & Language Settings >> Default Style

Bu tablodan temanızı seçip aşağıdan savelersiniz. Olucaktır.
 

beyefendi

Yeni üye
6 Ocak 2007
3
0
Yardım Rica ediyorum.

ipod isimli temayı bilgisayarıma indirdim. türkçe butonları da indirip eskileri ile değiştirip server a style klasörü içinde ana dizine attım. admin panelde biçim yöneticisinden kendi bilgisayarımdaki [3.6.0final]ipod-fixed.xml dosyasının yolunu gösterdim (biçim sürümünü gözardı et e TAmam dedim.)
Yükle dediğimde
Bu Biçim 'Default Style' zaten mevcut, bu Biçimi kullanmak istiyorsanız ya adını değiştirin yada diğer biçimin üzerine kaydedin.

diye uyarı verdi yanlışım nerede??? nasıl devam etmeliyim??
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.