vds teamspeak3

assasinn

Üye
6 Ocak 2016
214
4
ADANA
Arkadaşlar açıkçası vps ts3 vs işlerinde yeniyim ubuntuda ts3 kurmayı öğrendim bu defa çoklu yani
sanal sunucu üzerinde kaçtane ts3 kurulabilirse o kadar kurmayı öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

heyecan85

Uzman üye
9 Tem 2015
1,467
4
Merhabalar aşağıdaki video size ayrıntılı olarak yardımcı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=_o-Jkxb6uUY
bunu denedim ama bir türlü olmuyor

ts32017.sh dosya adi bu indirdim putty ile baglanti kurdum attim dosyayi icine

ls
chmod +x ts32017.sh
./ts32017.sh

sonra secim menusu geliyor

1 i secip kur diyorum ama tam ilerleme asamasina geliyo tam kurdu kurucak

sonra bi yazi geliyo ts32017.sh ./Acces bilmem ne dosyasi bulunamadi diyo ne yapicaz

Moderatör tarafında düzenlendi:

assasinn

Üye
6 Ocak 2016
214
4
ADANA

ts32017.sh dosya adi bu indirdim putty ile baglanti kurdum attim dosyayi icine

ls
chmod +x ts32017.sh
./ts32017.sh

sonra secim menusu geliyor

1 i secip kur diyorum ama tam ilerleme asamasina geliyo tam kurdu kurucak

sonra bi yazi geliyo ts32017.sh ./Acces bilmem ne dosyasi bulunamadi diyo ne yapicaz

sen bileşenleri kurduğundan eminmisin

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.